Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدسعید‌ ذکایی‌ دبیر علمی همایش ملی مطالعات ایران دور از وطن، هویت‌ها و پیوندها و سیاست‌ها در نشست خبری این همایش که در دانشگاه علامه طباطبایی‌ برگزار شد، گفت: ما یک جمعیت بزرگ را به عنوان مهاجر در خارج از کشور و به همان نسبت مهاجر به داخل مرزهای خود پذیرفته‌ایم که از این لحاظ یک وضعیت منحصربه فرد‌ داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه گفت: طبق آمار مرکز مطالعات بین‌المللی سازمان ملل در سال 92، یک میلیون و 600 ایرانی به عنوان مهاجر در خارج از کشور زندگی می‌کنند، این افراد فقط شامل کسانی هستند که در ایران متولد و در خارج از کشور زندگی می‌کنند. همچنین بر طبق آمار سال 2017، ترکیب سنی مهاجرین حدود 30 سال و نسبت زنان به مردان 47 درصد است.

دبیر علمی همایش ملی مطالعات ایران بیان کرد: ما در کشور، میزبان بیش از 2 میلیون نفر مهاجر از همسایگان‌ خود هستیم و شاید بیش از دو برابر در سالیان متمادی که از لحاظ تاریخی بیش از یکصد سال قدمت دارد از ایران به خارج از کشور مهاجرت کرده‌اند.

ذکایی در مورد اهمیت جمعیت مهاجرین ایرانی گفت: زیستن‌ جمعیت بزرگی از کشور که اغلب دارای سرمایه‌های اقتصادی، فرهنگی و علمی مناسبی هستند می‌تواند حساسیت‌های زیادی را چه مثبت و چه منفی ایجاد کند بسیاری از کشورها به صورت جدی مصر هستند که برای این سرمایه ملی سیاست‌هایی را تنظیم کرده و مناسبات و ارتباطاتشان‌ را تعریف کنند و از این سرمایه بسیار مناسب بهره‌برداری کنند این می‌تواند جنبه‌ منفی و مشکل‌سازی باشد که برای رفع آن باید تدبیری اندیشیده شود.

وی ادامه داد: از اوایل انقلاب به خاطر فراز و نشیب‌های زیادی که در کشور اتفاق افتاده شرایط تدوین برنامه کارآمد را برای سازمان‌دهی دیاسفور‌ها‌ سخت کرده است اما به صورت پراکنده و موقتی‌ طرح‌هایی اعمال شده اما وقتی با فاصله این عملکردها‌ مرور شود می‌بینیم سیاست درستی نداشته‌ایم همچنین شناخت کافی نسبت به این گروه هم مشاهده نمی‌شود.

دبیر علمی همایش ملی مطالعات ایران در مورد محورهای‌ برنامه اظهار کرد: با تأکید بر جنبه‌های فرهنگی و اجتماعی مسائل سیاسی، اقتصادی و علمی نیز پوشش داده می‌شود.

وی گفت: همچنین از تجربیات ایرانیان دور از وطن نیز در این برنامه استفاده شده و سبک زندگی آنان و نوع مواجهه در شرایط سخت را مورد بررسی قرار می‌دهیم همچنین بحث‌هایی نیز حول فضای مجازی و بهره‌مندی آنان از رسانه‌های جمعی نیز مطرح می‌شود.

ذکایی در پایان گفت: در حدود 30 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که از این میان 15 مقاله برای ارائه نهایی انتخاب شده‌اند حدود 6 درصد جمعیت ما را جمعیت دیاسفورها‌ تشکیل می‌دهند که از لحاظ کیفی سرمایه‌های غنی محسوب شده و بیشترین مهاجرت‌ها نیز مهاجرت تحصیلی است و هدف این جشنواره کشف و شناساندن یک پدیده اجتماعی به سیاست‌گذاران است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی اخبار دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۰۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افشای مدرک تحصیلی رائفی پور /نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی /معدل کارشناسی چند بود؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بنابر آنچه اقتصاد۲۴ نوشته است، علی اکبر رائفی پور که سال‌ها در محافل رسانه ای او را با مدرک فوق دیپلم یا کارشناسی حسابداری معرفی می‌کردند بالاخره مدرکش منتشر شد و مشخص شده که وی کارشناس حسابداری دانشکاه پیام نور شاهد را با معدل ۱۵ دارد.

در بسیاری از محافل علمی مدرک دانشگاه پیام نور صرفا برای ارائه به دستگاه‌های دولتی برای افزایش حقوق! شناخته می‌شود و بار علمی ندارد. نکته قابل توجه نمره زبان فارسی رائفی پور بوده که ۱۳ است و در مقابل نمره زبان خارجی وی ۱۴ است.

رائفی پور که اخیرا در قامت یک نظریه پرداز اقتصادی خود را مطرح می‌کند نمره درس "توسعه اقتصادی" و "پول و ارز بانکداری" وی هر دو ۱۳ شده است!

۲۷۲۱۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902005

دیگر خبرها

  • ورود انبوه اتباع غیرمجاز افغانستانی به ایران تبعاتی برای سایر اتباع مجاز دارد
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • گردهمایی جامعه جراحان ایران در تهران/ تبادل اطلاعات علمی
  • پوشش همایش پیرغلامان حسینی با تمام ظرفیت رسانه‌ای کرمان
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • افشای نمرات تحصیلی رائفی پور؛ نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی
  • افشای مدرک تحصیلی رائفی پور /نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی /معدل کارشناسی چند بود؟
  • دو هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده شد