Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: مهاجرت تحصیلی رایگان و راحت به این کشورهای اروپایی توصیه می شود.

شاید فکر کنید هیچ چیز ارزان یا رایگان نمی‌تواند باکیفیت باشد اما همیشه اینطور نیست؛ به ویژه وقتی که کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان یا کم هزینه، یکی از گزینه‌های آینده‌ی شما باشند. وقتی از دانشگاه‌های اروپایی صحبت می‌کنیم، با طیف گسترده‌ای از کشورها و انواع دانشگاه‌ها یا موسسات تحصیلات عالی مواجه هستیم و نمی‌توان به طور مطلق همه را پر هزینه و دور از دسترس تصور کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر شما هم به تحصیل در اروپا فکر می‌کنید، این راهنما می‌تواند به تصمیم‌گیری شما کمک کند.

چندین برنامه‌ی تحصیلی و بورسیه برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه‌های مطرح اروپایی وجود دارد که پرداخت شهریه را برای دانشجویان آسان می‌کنند. همین فرصت باعث می‌شود تا رقابت شدیدی بین داوطلبان ایجاد شود و دانشگاه‌ها هم ناگزیر از انتخاب تعداد کمی دانشجوی خارجی از میان بهترین‌ها هستند. عجله نکنید، دانشگاه‌هایی که قرار است در این مطلب معرفی شوند رقابت بالایی برای پذیرش ندارند و شهریه‌های آنها هم در حد معقولی هستند و مهم‌تر این که رتبه‌های قابل قبولی هم در دنیا دارند.

در ادامه، دانشگاه‌های کم هزینه‌ی ۸ کشور اروپایی را معرفی می‌کنیم.

نکته: شهریه‌های ذکر شده در هر دانشگاه و کشور، وابسته به رشته و مقطع تحصیلی متغیر هستند و آنچه به تومان محاسبه شده براساس نرخ یورو در زمان نگارش این مطلب بوده است، در نتیجه این مورد هم بر حسب نرخ روزانه‌ی یورو، متغیر خواهد بود.

۱. آلمان

شهرت آلمان در صنعت پیشرو، دانشگاه‌های برتر و قوانین نسبتاً آسان برای اخذ اقامت است. تحصیل در دانشگاه‌های عمومی آلمان نسبت به دیگر کشورها ارزان‌تر است و با توجه به شرایطی می‌تواند کاملاً رایگان هم باشد. یکی از این شروط، تحصیل در گرایش‌های همان رشته تحصیلی مقطع قبل است.

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان یا کم هزینه

در صورتی که رشته‌ی تحصیلی دوره‌ی کارشناسی ارشد یا دکتری با مقطع قبلی متفاوت باشد، باید شهریه‌ پرداخت کنید. طبق سیاست‌های جدید این دانشگاه‌ها که از پاییز سال ۲۰۱۷ اعمال شده است، دانشجویان متقاضی تحصیل در آلمان از کشورهای غیر منطقه‌ی اروپا (EU/EEA) در منطقه‌ی بادن-وورتمبرگ باید شهریه پرداخت کنند. در بقیه‌ی مناطق، تنها هزینه‌ی پرداختی از سوی دانشجو، هزینه‌ی اندکی با عنوان administrative fees است که در حدود ۱۰۰ تا ۲۰۰ یورو (۱/۲ میلیون تا ۲/۴ میلیون تومان) در سال می‌باشد.

دانشگاه‌های عمومی آلمان چه برای داوطلبان تحصیل در مقطع کارشناسی و چه کارشناسی ارشد، تسهیلات خوبی را در نظر گرفته‌اند. برای مقایسه، شهریه‌ی دریافتی دانشگاه‌های خصوصی بین ۲ تا ۲۰ هزار یورو (۲۴ میلیون تا ۲۴۰ میلیون تومان) در سال است.

چند نمونه از دانشگاه‌های عمومی در آلمان:

دانشگاه هامبورگ؛ شهریه‌ی هر نیمسال ۳۲۵ یورو (۳/۹ میلیون تومان)

دانشگاه کلن؛ ۲۴۰ یورو در هر نیمسال (۲/۸ میلیون تومان)

۲. نروژ

نروژ را با سطح بالای رفاه و کیفیت بالای دانشگاه‌ها می‌شناسند. می‌توان گفت همه‌ی کشورهای اسکاندیناوی وضعیت مشابهی دارند. دانشگاه‌های عمومی نروژ که در حدود ۴۰ دانشگاه را شامل می‌شود، جزو کم هزینه‌ترین دانشگاه‌های اروپایی فارغ از ملیت دانشجویان خارجی هستند.

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان یا کم هزینه

دانشگاه‌های عمومی نروژ هم مثل آلمان فقط هزینه‌ اندکی بین ۳۲ تا ۶۴ یورو (۳۸۴۰۰۰ تومان تا ۷۶۸۰۰۰ تومان) برای خدمات جانبی دریافت می‌کنند. دانشجویان در نروژ یک کارت دریافت می‌کنند که با آن می‌توانند از خدمات رایگان درمانی یا حمل و نقل استفاده کنند و همینطور برای رویدادهای فرهنگی یا ورزشی تخفیف بگیرند.

چند نمونه از دانشگاه‌های رایگان نروژ:

دانشگاه علم و فناوری نروژ؛ بدون شهریه

دانشکده اقتصاد نروژ؛ بدون شهریه

۳. اسپانیا

امکان تحصیل رایگان برای دانشجویان خارجی در اسپانیا فراهم نیست اما دانشگاهای باکیفیتی هستند که نسبت به دانشگاه‌های در سطح یکسان، شهریه‌ی کمتری دارند. قوانین مربوط به شهریه، وابسته به دولت‌های محلی است. اکثر دانشجویان خارجی برای تحصیل در مقطع بالاتر از کارشناسی به اسپانیا می‌روند. از طرف دیگر، شهرهای مادرید، والنسیا و بارسلونا جزو بهترین شهرها از نظر خدمات برای دانشجوها محسوب می‌شوند.

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان یا کم هزینه

چند مورد از دانشگاه‌های کم هزینه و برتر اسپانیا:

دانشگاه والنسیا؛ شهریه در حدود ۲۷۰۰ یورو (۳۲/۴ میلیون تومان) در سال

دانشگاه مادرید؛ شهریه در حدود ۳ هزار یورو (۳۶ میلیون تومان) در سال

دانشگاه کاتالونیا؛ شهریه در حدود ۱۵۰۰ یورو (۱۸ میلیون تومان) در سال

۴. پرتغال

در پرتغال چندین دانشگاه عمومی وجود دارد که هزینه‌های تحصیل در آن‌ها پایین است و در کنار آنها، دانشگاه‌های خصوصی هستند که با توجه به عملکرد دانشجو، تسهیلاتی را برایشان در نظر می‌گیرند. این تسهیلات امکان دارد تا ۱۰۰ درصد شهریه را هم شامل شود.

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان یا کم هزینه

شهریه‌ی دوره‌های کارشناسی ارشد بین ۹۵۰ تا ۱۱۵۰ یورو (۱۱/۴ تا ۱۳/۸ میلیون تومان) در سال هستند. شهریه دانشگاه‌های خصوصی هم بین ۳ هزار تا ۴ هزار یورو (۳۶ میلیون تا ۴۸ میلیون تومان) در سال هستند که وابسته به رشته و دانشگاه قابل تغییر است.

چند مورد از دانشگاه‌های کم هزینه‌ی پرتغال:

دانشگاه لیسبون؛ ۲ هزار یورو (۲۴ میلیون تومان) در سال

دانشگاه تومار؛ حداکثر ۱۴۰۰ یورو (۱۶/۸ میلیون تومان) در سال

دانشگاه لیریا؛ حدود ۱۲۰۰ یورو (۱۴/۴ میلیون تومان) در سال

۵. ایتالیا

شهریه‌ی تحصیل در ایتالیا وابسته به دانشگاه، رشته‌ی تحصیلی و درآمد خانواده‌ی دانشجو است. در دانشگاه‌های عمومی شهریه‌ای بین ۸۵۰ تا ۱۰۰۰ یورو (۱۰/۲ تا ۱۲ میلیون تومان) در سال در نظر گرفته می‌شود که البته بعضی دانشگاه‌های جدید امکان دارد شهریه‌ای بالاتر دریافت کنند.

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان یا کم هزینه

همین ارقام را مقایسه کنید با دانشگاه‌های خصوصی ایتالیا که شهریه‌ای در حدود ۱۵ هزار یورو (۱۸۰ میلیون تومان) در سال دارند.

کیفیت خدمات رفاهی و سطح زندگی در ایتالیا بسیار مناسب است و از بهترین مقصد‌های مهاجرت برای زندگی بعد از تحصیل محسوب می‌شود.

چند دانشگاه کم هزینه‌ی ایتالیا:

دانشگاه سیه‌نا؛ ۱۸۰۰ یورو (۲۱/۶ میلیون تومان) در سال

دانشگاه پادووا؛ ۴۰۰۰ یورو (۴۸ میلیون تومان) در سال

دانشگاه پلی‌تکنیک میلان؛ حداکثر ۳۵۰۰ یورو (۴۲ میلیون تومان) در سال

۶. فرانسه

فرانسه از نظر جمعیت بالا، سطح بالای دانشگاه‌ها، وضعیت رفاهی و قدمت دانشگاه‌ها، از گزینه‌های مناسب برای تحصیل در خارج از کشور است. دانشگاه‌های عمومی در فرانسه، شهریه‌ی اندکی برای دانشجویان اروپایی و غیر اروپایی دارند که البته وابسته به رشته و مقطع تحصیلی متغیر است.

بهترین کشورهای اروپایی برای تحصیل رایگان یا کم هزینه

به طور کلی، شهریه‌ی پرداختی دانشجویان در دانشگاه‌های عمومی فرانسه بین ۲۰۰ تا ۶۵۰ یورو (۲/۴ تا ۷/۸ میلیون تومان) در سال است. برای مثال‌‌‌‌‌، دانشجویان پزشکی در فرانسه، مبلغی در حدود ۴۵۲ یورو (۵/۴ میلیون تومان) پرداخت می‌کنند.

در دانشگاه‌های خصوصی، شهریه پرداختی دانشجو رقمی بین ۱۰۰۰ تا ۲۰ هزار یورو (۱۲ تا ۲۴۰ میلیون تومان) در سال است.

چند مورد از دانشگاه‌های کم هزینه فرانسه:

دانشگاه دکارت پاریس؛ حدود ۳۰۰ یورو (۳/۶ میلیون تومان) در سال

دانشگاه لیون؛ حدود ۵۰۰ یورو (۶ میلیون تومان) در سال

دانشگاه بورگوندی؛ حدود ۵۰۰ یورو (۶ میلیون تومان) در سال

چندین سال است که اتحادیه‌ی اروپا سرمایه‌گذاری کلانی در بخش آموزش اختصاص داده است. کمیسیون اروپا در یک سیاست بلند مدت (تا سال ۲۰۲۰)، افزایش منابع مالی در بخش آموزش را تا ۷۰ درصد در نظر گرفته است.

هرچند که دانشگاه‌های زیادی در اروپا، امکان تحصیل کم هزینه را فراهم کرده‌اند، اما توجه داشته باشید که دانشگاه‌های برترشان متقاضی زیادی هم دارند. دانشجویان باید کارنامه‌ی عملکرد و سطح علمی بالایی داشته باشند تا بتوانند در دانشگاه‌های سطح بالا پذیرفته شوند.

خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

این پیرمرد فقط 9 سال دارد! + عکس های عجیب وقتی پری به خانه برگشت مجید را با زنان بدکاره در وضعیت بدی دید و ... دوربین دستگاه خودپرداز تجاوز به زن شوهردار را ثبت کرد ! فیلمی عجیب از زندان قزل حصار کرج با امکانات VIP در ایران / موبایل و ماهواره هم دارند! فیلم بریدن موهای دختر جوان در محل جاده مرگ دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات + جزئیات مستند جمال ارتباط برادرم با زن همسایه را برهم زد تا خودش آن زن را به دست بیاورد تصویر چهره این زن زیبای تهرانی که قربانی اسیدپاشی همسر برادرش شد+ عکس مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا فاجعه بخاری نفتی در مدرسه زهک سیستان / پاهای پسردانش آموز از کار افتاد+عکس دردناک مرگ آتشین سمانه 11 ساله با چراغ نفتی خانه / این بار هم در سیستان رخ داد قصاص، شلاق و زندان برای زن و مردی که ارتباط شیطانی شان قتل سهیل را رقم زد+ عکس مدیر عامل شرکت هفت تپه متواری است !؟ / واقعیت چیست؟ عروس کینه جو شب با لباس سربازی بالای سر خواهرشوهر رفت + عکس 2 دانش آموز به دلیل فقر آمبولانس با مرگ کلنجار می روند / نیسان کار اورژانس را انجام داد نوعروس 16 ساله بخاطر پسر غریبه تازه داماد را کشت + عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: اقتصاد بارسلونا پزشکی کشورهای اروپایی مهاجرت تحصیلی اروپا رایگان جزئیات عکس زن پسر زندگی دختر پرونده وحشتناک فیلم جوان خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۱۶۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،گرفتن ویزای دانشجویی اروپا دروازه‌ای به سوی یک سفر تحول آفرین است که مملو از فرصت‌های آموزشی، شغلی و فرهنگی است. شما با داشتن ویزای تحصیلی می‌توانید در مهد علم و دانش غوطه ور شوید و از بهترین دانشگاه‌های اروپا مدرک معتبر بگیرید. شما با تحصیل در کشورهای اروپایی نه تنها در یک سیستم آموزشی قوی تحصیل می‌کنید، بله تجربه فوق العاده‌ای از زندگی در قاره سبز به دست خواهید آورد؛ اما گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟ در این بررسی به این سوال پاسخ کاملی می‌دهیم.

مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا

اخذ ویزای دانشجویی اروپا شامل چند مرحله مختلف است که شاید بسته به کشور و دانشگاه مورد نظر متفاوت باشد؛ اما در اکثر موارد مراحل دریافت ویزای تحصیلی اروپا برای کشورهای گوناگون مشابه است. ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود در کشور مقصد پذیرش بگیرید و سپس برای ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. در ادامه به مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا با جزئیات بیشتر اشاره می‌کنیم:

1- از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید

شما نمی‌توانید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید تا زمانی که از دانشگاهی در اروپا نامه پذیرش نگرفته‌اید. برای اخذ پذیرش باید ابتدا کشور مقصد خود را انتخاب کنید. سپس دانشگاه‌های آن کشور را از نظر اعتبار، امکانات آموزشی، رشته‌های تحصیلی و مقدار شهریه بررسی کنید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای پذیرش را در وبسایت رسمی دانشگاه مطالعه کنید. شرایط اصلی برای پذیرش شامل ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات، گواهی مهارت زبان و تمکن مالی هستند.

مدارک ضروری نیز شامل توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی، پاسپورت معتبر، عکس به اندازه پاسپورتی و سایر موارد خواهند بود. برای مثال، تحصیل در فرانسه و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های این کشور به مدرک مهارت زبان فرانسوی از طریق آزمون TEF یا TCF دارد. بعد از این که شرایط لازم را داشتید و مدارک لازم را ارسال کردید، باید منتظر نامه پذیرش باشید. اگر دانشگاه به درخواست شما جواب پاسخ مثبت داد، حالا باید برای ویزای دانشجویی اروپا اقدام کنید.

2- نوع ویزای دانشجویی را مشخص کنید

نوع ویزای مورد نیاز شما به ملیت و طول دوره تحصلیتان بستگی دارد. دانشجویان اتحادیه اروپا برای تحصیل در یکی دیگر از کشورهای عضو شینگن نیازی به ویزا ندارند، اما دانشجویان غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند کمتر از 90 روز تحصیل کنند، معمولاً باید برای ویزای دانشجویی شینگن کوتاه مدت درخواست دهند. برای دوره‌های بیش از 90 روز نیاز به ویزای دانشجویی طولانی مدت است. برخی از کشورها نیز برای دوره‌های زبان یا برنامه‌های تحقیقاتی ویزاهای خاصی دارند و برخی از ملیت‌ها ممکن است از ویزا برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا معاف باشند.

اتحادیه اروپا از کشورهای مختلف زیادی تشکیل شده است و هر کشور فرآیند درخواست ویزا و شرایط لازم را برای ویزای تحصیلی بلندمدت خود ارائه می‌دهد، بنابراین گام بعدی تحقیق در مورد شرایط خاص ویزا برای کشوری است که در آن تحصیل خواهید کرد. دانشگاه انتخابی خود یا سفارت کشوری که قصد تحصیل دارید را بررسی کنید. مهم است که تحقیقات خود را زودتر انجام دهید تا مطمئن شوید که زمان کافی را برای آماده کردن درخواست خود دارید.

3- مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

مدارکی که باید برای درخواست ویزای دانشجویی خود ارائه دهید، بسته به کشوری که برای آن درخواست می‌دهید متفاوت است. با این حال، اکثر کشورها به مدارک زیر نیاز دارند:

پاسپورت معتبر مدارک تحصیلی مدارک شناسایی نام پذیرش دانشگاه گواهی تمکن مالی بیمه تحصیل در خارج از کشور گواهی سابقه کیفری گواهی پزشکی رسید پرداخت هزینه‌های ویزا

همچنین ممکن است لازم باشد مدارک دیگری مانند مدرک مهارت زبان را نشان دهید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد از حمایت مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی و شهریه خود در حین تحصیل در اروپا برخوردار هستید. مقدار مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در هر کشور متفاوت از دیگری است که اغلب به تاییده بانکی برای موجودی کافی حساب یا گردش حساب در 6 ماه گذشته نیاز دارد. در ادامه به مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در چند کشور اروپایی اشاره می‌کنیم:

آلمان: 11208 یورو در سال ایرلند: 7 هزار یورو در سال اسپانیا: 7200 یورو در سال سوئد: 9450 کرون در ماه (حدود 845 یورو در ماه)

4- درخواست ویزای خود را ارسال کنید

روند درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند بسیار طولانی باشد، بنابراین مهم است که حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی خود برای ویزا اقدام کنید. پس از جمع آوری تمام مدارک مورد نیاز می‌توانید روند درخواست ویزا را آغاز کنید که معمولاً شامل پر کردن فرم درخواست آنلاین و ارسال آن به همراه مدارک مورد نیاز به سفارت یا کنسولگری کشوری است که در آن قصد تحصیل دارید. همچنین ممکن است به مصاحبه با افسر سفارت نیاز باشد که باید برای این کار قرار ملاقات رزرو کنید. برای مثال، اگر قصد تحصیل در انگلستان را دارید باید از طریق دفتر شرکت vfs global اقدام کنید. این دفتر از سوی سفارت انگلیس برای پیگیری کارهای ویزا در تهران فعالیت می‌کند.

5- منتظر بمانید تا ویزای شما پردازش شود

پس از ارسال درخواست ویزای دانشجویی اروپا باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی شوند. زمان پردازش بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما شاید چند هفته تا چند ماه طول بکشد. پس از تایید ویزا، سفارت یا کنسولگری به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید ویزای خود را شخصاً در زمان مقرر دریافت کنید یا اینکه برای شما پست شود.

6- برای ثبت نام به مقامات محلی مراجعه کنید

تاریخ اعتبار ویزای دانشجویی شما از اولین زمان ورود و تا روزی است که باید کشور را ترک کنید. مطمئن شوید که خیلی زودتر از تاریخ ورود به کشور مقصد وارد نمی‌شوید، زیرا اجازه ورود نخواهید داشت. پس از ورود، معمولاً باید در دفاتر مقامات محلی جهت ثبت نام مراجعه کرده تا به صورت قانونی در کشور تحصیل و زندگی کنید. ثبت نام در مقامات محلی در چند کشور اروپایی مختلف به شرح زیر است:

آلمان: باید به اداره ثبت محل سکونت (Einwohnermeldeamt) بروید و برای اجازه اقامت در اداره ثبت نام خارجیان (Ausländerbehörde) ثبت نام کنید. ایرلند: برای دریافت اجازه اقامت باید در دفتر خدمات مهاجرت و تابعیت ایرلند (INIS) ثبت نام کنید. اسپانیا: برای دریافت کارت اجازه اقامت باید در ایستگاه پلیس محلی (Comisaría de Policía) ثبت نام کنید. سوئد: برای دریافت شماره هویت شخصی سوئدی و دریافت کارت اجازه اقامت باید در اداره مالیات سوئد ثبت نام کنید. برای گرفتن ویزای دانشجویی اروپا به کجا مراجعه کنیم؟

دریافت ویزای دانشجویی اروپا می‌تواند کار دشواری به نظر برسد، اما با پیروی از قوانین و انجام مو به مو مراحل این فرآیند آسان خواهد بود. به یاد داشته باشید که برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی زوداز موعد اقدام کنید، زیرا شروع ترم دانشگاه‌ها مهلت مشخص دارند. برای اینکه بتوانید مراحل گرفتن ویزای دانشجوی اروپا را طبق قوانین کشور مقصد و با راحتی بیشتر انجام دهید، توصیه می‌کنیم «موسسه مهاجرتی زنگنه» را انتخاب کنید. این موسسه به دلیل داشتن مشاوران خبره و پرونده‌های موفق می‌تواند‌ به شما در رسیدن به آرزوهایتان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران؛ این دانشگاه‌ها اعلام آمادگی کردند/ اسامی
  • دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند با هزینه تحصیل‌ رایگان!
  • معاون وزیر علوم: دانشجویان تعلیق شده در آمریکا به ایران بیایند هزینه تحصیل‌شان رایگان است
  • پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا به صورت رایگان و با تمام امکانات در ایران
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • از رایگان‌سواری چه می‌دانید؟ | با هیچهایک رایگان سفر کنید!