Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@15:36:27 GMT

چگونه در یک کشور خارجی شغل پیدا کنیم؟

تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۹۲۰۸۲۱

چگونه در یک کشور خارجی شغل پیدا کنیم؟

اوضاع اقتصادی در ایران دگرگون است. این گزاره ای است که دیگر کسی در آن شک ندارد. اگر تا سال‌های گذشته جریان مهاجرت از کشور صرفا به دانشجویان بلندپرواز محدود می‌شد که از طریق مهاجرت تحصیلی دنبال راهی برای خروج از کشور بودند، امروز فکر مهاجرت خوره فکری اغلب مردم جامعه شده‌است. حتما شما هم جملاتی نظیر این به گوشتان خورده که "شاید با مهاجرت کاری بتوان یک تغییراساسی به زندگی داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حداقل از این رکود و بلا تکلیفی کاری خلاص می‌شویم." تصور اغلب مردم از مهاجرت، بدست آوردن موقعیت شغلی خوب با درآمد و امنیت شغلی بالاتر است. در گذشته خیلی‌ها به ژاپن سفر می کردند و تقریبا وارد هر جمعی می‌شدیم یک نفر داشت از خاطرات سفرش به این کشور سخنرانی می‌کرد. حالا تعداد این کشورهایی که متقاضیان متخصص و کارشناس را در هرزمینه ی شغلی پذیرش می‌کنند زیاد شده‌اند. برای مهاجرت کاری باید شرایط را خیلی سبک و سنگین کنید، به علاوه پروسه جان کاهی دارد که ما در این مطلب می‌خواهیم به طور خلاصه اقداماتی که برای مهاجرت شغلی ضروری است بررسی کنیم.

مدارک لازم برای مهاجرت کاری چیست؟

مهاجرت کاری پیچیدگی‌های مهاجرت تحصیلی را ندارد. اما روال اداری آنها شباهت‌های زیادی بهم دارند.

در مهاجرت تحصیلی به توصیه نامه اساتید دانشگاه نیاز دارید تا روال پذیرش گرفتنتان تسریع شود، در مهاجرت کاری نیاز به دعوتنامه شغلی دارید تا بتوانید از سفارت ویزای کار بگیرید. در مهاجرت تحصیلی لازم است رزومه حرفه ای بنویسید و افزون برآن انگیزه نامه هم پرکنید و برای دانشگاه بفرستید؛ در پروسه مهاجرت کاری هم به یک رزومه بسیار حرفه ای نیاز دارید. در هر دو مورد اگر مدرک بین‌المللی زبان انگلیسی داشته باشید یک گام بلند رو به جلو برداشته اید. در هر دو مورد، چاپ مقاله یک امتیاز برای پذیرش به حساب می‌آید. در نهایت در هر دو مورد لازم است رزومه هایتان را بفرستید تا پس از بررسی اولیه در صورت نیاز شما را به مصاحبه‌های آنلاین یا حضوری دعوت کنند. خاطرنشان می‌کنیم که ترجمه تخصصی یکی از کلیدی‌ترین مسائلی است که باید آن را رعایت کنید چرا که اگر در روند ترجمه مدارک، مقالات و یا سوابق تحصیلی، کوچکترین ایراد و نقصی وجود داشته باشد، شما قافیه را خواهید باخت. در این میان سایت ترنسیس می تواند ترجمه تخصصی رزومه شما را به بهترین نحو انجام دهد.

 

چگونه می‌توانیم از سفارت ویزا بگیریم؟

خیلی ها به عنوان توریست به کشورهای خارجی سفر می‌کنند و حضوری به کاریابی‌ها مراجعه می‌کنند؛ اما درکل به سه روش می‌توان مهاجرت کاری داشت. (Skilled Worker) که صلاحیت فرد بر مبنای علم، تخصص و مهارت سنجیده می‌شود. در این مورد متقاضی باید دارای تحصیلات و تسلط خیلی خوب بر یک زبان بین المللی باشد، نوعا ویژه کسانی است که یک دوره در یک کشور زندگی و تحصیل کرده‌اند؛ به طور مثال دانشجویانی که ویزایشان صرفا ویزای تحصیلی است می‌توانند پس از اتمام ویزای تحصیلی از این روش ویزایشان را موقت تمدید کنند.

روش بعدی اخذ ویزای جستجوی کار است، که با این ویزا متقاضی می‌تواند به مدت 6 ماه در کشور مقصد به دنبال کار باشد تا کار مورد نظرش را بیابد.

روش بعدی جاب آفر است. یعنی پیشنهادی کاری توسط یک شرکت یا کارفرما که اگر این اتفاق بیفتد تقریبا بدون مانع خاصی می‌توانید از سفارت ویزای کار دریافت کنید و باروبنه سفر ببندید. برای این مورد باید در سایت های معتبرکاریابی اکانت بسازید. رزومه بفرستید که اگر شرایط شما بر اساس قوانین و مقررات بسیار پیچیده‌ی کشور مقصد مطابقت داشت به شما پیشنهاد همکاری داده می‌شود.

در کدام کشور می‌توان درآمد خوبی داشت؟

برای مهاجرت، اگر بنا ندارید صرفا به هدف خروج از ایران به سمت سفارت اولین کشوری که درب آن به روی شما باز است بشتابید، حتما باید اطلاعات کاملی از اوضاع مهاجران در سایر کشورها داشته باشید داشته تا بتوانید تصمیم درستی بگیرید. در سال میلادی گذشته سایت معتبرHsbc  در یک مطلب، تمامی مواردی را که مهاجران قبل از مهاجرت کاری باید بدانند توضیح داده‌است. مثلا کیفیت زندگی، تفاوت های فرهنگی، ثبات اقتصادی، حقوق، میزان مالیات و خیلی موارد دیگر با جزئیات ذکر شده‌است. در این بررسی در سال 2019 سوئیس، سنگاپور، کانادا، اسپانیا و نیوزیلند جزو 5 کشور اولی بودند که به مهاجران کاری اهمیت بالایی می‌دادند و شرایط جاب آفر برای مهاجران در آنها مناسب بود. در این فهرست کشورهای ایتالیا، یونان و همینطور فرانسه در زمره کشورهای قرار دارند که اوضاع برای مهاجران کاری در آنها چندان مساعد نبوده ‌است.


چه کشورهایی برای مهاجرت کاری ایرانیان مناسب تر هستند؟  

در فهرست کشورهایی که ایرانیان را بیشتر پذیرش می‌کند و اوضاع بسیار خوبی هم دارند؛ نام کشور آلمان در صدر است. توسعه علم و فناوری، صنعت و حوزه های تکنولوژیکی در این کشور گویی توقف ناپذیر است. اوضاع مهاجران رسمی در کشور آلمان خوب است و اگر بتوانید از شرکت های آلمانی دعوتنامه شغلی بگیرید خبر بسیار خوبی خواهد بود. بعد از کشور آلمان نام کشورهایی نظیر کانادا، استرالیا، ترکیه و عمان در رتبه‌های بعدی قرار می‌گیرد. اگر قصد سفر به کانادا را دارید و نمره آیلتس شما ضعیف است، رزومه‌تان را برای شرکت مهاجرتی آنتلانتیک ارسال کنید. این شرکت برای آنکه به شما موقعیت‌های شغلی پیشنهاد دهد نمره آیلتس خیلی بالا درخواست نمی‌کند.


مهاجرت کاری
ترجمه رزومه سایت ترجمه ترنسیس

در پروسه مهاجرت کاری همچنان نیاز به ترجمه مدارک تحصیلی وجود دارد. خب این قسمت از ترجمه‌ها را ناگزیر هستید به دارالترجمه‌های رسمی که با سفارت ها همکاری می‌کنند بسپارید. اما برای ترجمه تخصصی، نگارش نامه‌های اداری و یا ترجمه مقاله isi تخصصی که در گیرودار اقدامات مهاجرت به آن برخورد می کنید، می توانید روی سایت ترجمه ترنسیس حساب کنید. ما در ترنسیس تیمی هزاران نفره از زبده ترین مترجمان ایران را داریم. قدرت انتخاب مترجم از بین تیم تخصصی مترجمان ترنسیس و فضای رقابتی قیمت گذاری، شرایطی را فراهم می‌کند که همزمان پروژه خود را به افراد با تجربه بسپارید و هم از نظر هزینه انجام کار با قیمت‌های متعادل‌تری روبه‌رو شوید.

در ترنسیس تا لحظه ای که مشتریان از کیفیت کار اعلام نکنند دستمزد مترجمان پرداخت نمی‌شود و پشتیبانان ترنسیس کار را تا لحظه ای که کیفیت مقبول مشتریان بیفتد با وسواس دنبال می‌کنند. به دور از تمام حواشی ترنسیس چه از نظر پشتیبانی و همراهی مشتریان، چه از نظر تجربه انجام پروژه‌های پرشمار می‌تواند یک گزینه قابل اعتماد باشد.

لینک کوتاه: asriran.com/002zl6

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مهاجرت کاری برای مهاجرت کاری مهاجرت تحصیلی دو مورد ترجمه تخصصی کشور آلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۲۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد

به گزارش «نماینده»، همایون سامه یح در مورد وضعیت ناخوشایند پرستاران، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، افزود: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری 10 میلیون تومان است و از این مبلغ حدود 9 میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجربه ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

تناسبی بین حقوق دریافتی و تورم نیست

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده است و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی بهترین راهکار حل مشکلات اقتصادی است

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تاثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

کمبود پرستار در کشور جدی است

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستاران با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوء استفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمانی در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآورشد: متاسفانه دولت با مشکل تامین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوء استفاده می‌شود.

بودجه‌ای برای افزایش حقوق پرستاران نیست

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی درکشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادردرمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • حاکمیت کنونی افغانستان زمینه بازگشت مهاجران از ایران را فراهم کند
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری ۶۴۸ دانشجو پذیرش خواهد کرد
  • بازدید از اداره اتباع استان گلستان
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری