Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-05-04@09:08:25 GMT

تبدیل ویزای تحصیلی آمریکا به اقامت دائم

تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۰۳۱۴۷۴

تبدیل ویزای تحصیلی آمریکا به اقامت دائم

بسیاری از دانشجویان در فکر دریافت ویزای دانشجویی به دانشگاه های ممتاز سراسر جهان هستند که البته ایران امکان اعزام مستقیم دانشجو به دانشگاه های آمریکا را ندارد و اگر قصد مهاجرت دانشجویی به آمریکا را داشته باشید احتمالاً یا باید منصرف شوید و به اروپا مهاجرت کنید.

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، دانشجو هستم، اما با وجود این شرایط، ویزای تحصیلی آمریکا را چطور دریافت کنم؟ بسیاری از دانشجویان در فکر دریافت ویزای دانشجویی به دانشگاه های ممتاز سراسر جهان هستند که البته ایران امکان اعزام مستقیم دانشجو به دانشگاه های آمریکا را ندارد و اگر قصد مهاجرت دانشجویی به آمریکا را داشته باشید احتمالاً یا باید منصرف شوید و به اروپا مهاجرت کنید و یا برای تحصیل با شرایط مناسب در آمریکا، روندی طولانی تر را پیش رو خواهید داشت؛ چراکه باید از سفارت های امریکایی خارج از ایران در کشورهای همسایه برای ویزای تحصیلی آمریکا اقدام بفرمایید که البته نهایتاً تمام این اقدامات برای اخذ ویزای تحصیلی هستند و ویزاهای تحصیلی هم فقط تا پایان دوره ی تحصیلی شما در کشور و ایالت مورد نظر معتبر خواهند بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما برای تحصیل در آمریکا یک راه ساده تر نیز وجود دارد. اخذ (DV (diversity visa یا همان ویزای گوناگونی که در واقع گرین کارت آمریکا میباشد. مزایای گرین کارت میتواند بسیار بیشتر از مزایای یک ویزای دانشجویی باشد، چراکه اشخاص با در دست داشتن ویزای لاتاری اقامت دائمی و حقوقی به مساوات یک شهروند آمریکایی (از جمله حق اشتغال و تحصیل فوری در هر دانشگاهی) دارند، اما دانشجویانی که از طریق ویزای تحصیلی اقدام میکنند معمولاً ساعات کاری کم و حق تحصیل و اقامت محدود نصیبشان میشود. آن هم پس از پشت سر گذاشتن روند طاقت فرسای مهاجرت.

امتحان شانس در قرعه کشی لاتاری میتواند به مراتب روندی ساده تر برای مهاجرت ما رقم زند. علاوه بر این درصورتی که برنده شویم از مزایای بیشتری نسبت به دانشجویان برخوردار خواهیم بود و مدام نگران اتمام اعتبار ویزای دانشجویی خود یا بیکاری در کشور غریب و عدم حق اشتغال خود در این کشور نخواهیم بود.


اما اینکه در لاتاری شرکت کنیم و برنده شویم همیشه وابسته به عوامل و شاخصه‎های بسیاری است. اول از همه ثبت نام اصولی، ترجمه ی مدارک به صورت صحیح و مهارت در ثبت نام بسیار حائز اهمیت میباشد. اصولاً بهترین و معقولانه ترین تصمیم این است که امور مربوط به گرین کارت را بسپاریم به شرکت هایی که ثبت نام را انجام میدهند و پیگیری پرونده را به عهده میگیرند. بسیاری ممکن است تصور کنند که ثبت نام لاتاری در کافینت ها هم ممکن است! اما اشتباه کسانی که مایل به شرکت در لاتاری سالانه هستند این است که اگر در کافینت ها ثبت نام کنند یا حتی شرکت مسؤول ثبت نامشان ذره ای در جزییات پرونده شان اشتباه کند، پرونده ناقص و باطل خواهد شد و اصلا در لاتاری شرکت داده نخواهند شد. این موضوع میتواند بسیار ناراحت کننده باشد، چرا که اغلب فکر میکنند که شرکت داده شده اند و برنده نشده اند. درصورتیکه ایران با سهمیه ی 4500 نفره اش در برندگان سالانه ی لاتاری، شانس بالایی برای شرکت کنندگان این قرعه کشی محبوب رقم زده، اما موضوع اصلی ثبت نام اصولی و شرکت داده شدن اشخاص است که اغلب در مراحل اولیه ی ثبت نام، پرونده ها به دلیل نقص اطلاعات لغو میشوند.

به همین خاطر هم پیدا کردن مجموعه های منصف و حرفه ای که بتوانند روند ثبت نامی را از 0 تا 100 درست انجام دهند و شما را به مقصد برسانند ممکن است سخت باشد و دچار تردیدمان کند. اما با توجه به سوابق درخشان تعدادی از شرکت ها میتوان تصمیم عاقلانه در این باره گرفت. همچنین اگر دانشجو هستید و قصد مهاجرت به آمریکا دارید، با شرکت کردن در لاتاری، امکان اقامت دائم در آمریکا را خواهید داشت و ضیق وقت به خاطر محدودیت زمانی برنامه های تحصیلی و روند پرفشار مهاجرت تحصیلی دیگر گریبان گیر شما نخواهد بود.


یکی از این راه های معتبر و باتجربه، استفاده از مجموعه ی کارت سبز است که بیش از 10سال سابقه ی صدور پرونده برای قرعه کشی گرین کارت آمریکا را دارد. اینکه از ابتدای ثبت نام لاتاری تا زمانی که برنده میشوید را به این شرکت بسپارید میتواند شانس شما را در برنده شدن هم افزایش دهد. مشاوره و ترجمه ی مدارک و پاسخگویی دقیق و پیگیری اعضای مجموعه ی کارت سبز برای تکمیل روند ثبت نامی شما باعث این امر است. عملاً با سپردن امور ثبت نام لاتاری خود به این شرکت میتوانید یکی از این 4500 نفر باشید و طبق تجربه نیز در صورت برنده شدن شما در لاتاری، تیم مجرب کارت سبز در ادامه ی روندِ مهاجرت نیز در کنار شما خواهد بود تا مسیر را هموار سازد.

پس از انجام روند مهاجرت از طریق ویزای گوناگونی آمریکا (یا همان گرین کارت) شما در ایالت مورد نظرتان حق تحصیل و حق کار خواهید داشت و میتوان گفت اگر شانس شما یاری تان کند و صاحب گرین کارت شوید، به طور دائم اقامت امریکا با تمام حقوق شهروندی اش را دارید. تمام آنچه لازم است سر زدن به وبسایت این شرکت و رزرو ثبت نام برای لاتاری پیشِ روست!

انتهای پیام/

منبع: آنا

کلیدواژه: ویزای تحصیلی تحصیل در آمریکا رپرتاژ ویزای دانشجویی ویزای تحصیلی گرین کارت ی لاتاری ی تحصیلی ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۳۱۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است

واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل متحد، در واکنش به وتوی آمریکا علیه پذیرش فلسطین در این سازمان بین‌المللی گفت: شورای امنیت سازمان ملل به گروگان سیاست واشنگتن در خاورمیانه تبدیل شده است.

براساس گزارش آر تی، نبنزیا در نشست مجمع عمومی که به بحث درباره وتوی آمریکا علیه پیش‌نویس قطعنامه شورای امنیت در خصوص پذیرش فلسطین به‌عنوان عضو کامل در سازمان ملل اختصاص داشت، افزود: ما عمیقاً از چنین اقداماتی که طرف آمریکایی انجام داده است متاسفیم. همه اقدامات آمریکا منعکس کننده این است که نیرو‌های امنیتی بین المللی در واقع طی این ۶ ماه به گروگان سیاست آمریکا در خاورمیانه تبدیل شده است.

در پایان آوریل گذشته، آمریکا از حق وتوی خود در شورای امنیت استفاده کرد و در نتیجه مانع پیش‌نویس قطعنامه الجزایر در مورد پذیرش فلسطین به عنوان عضو کامل سازمان ملل شد.

شایان ذکر است که در سپتامبر سال ۲۰۱۱، فلسطین درخواستی برای پیوستن به این سازمان به عنوان عضو کامل ارائه کرد. اما در آن زمان نتوانست حمایت شورای امنیت سازمان ملل را جلب کند.

در آن زمان نیز آمریکا اعلام کرد که قصد دارد قطعنامه را در صورت تایید سایر اعضای دائمی وتو کند. سپس تشکیلات خودگردان فلسطین تصمیم گرفت این موضوع را برای مدتی متوقف کند و به عنوان ناظر دائمی در سازمان بین المللی باقی بماند.

فرآیند پذیرش یک کشور برای عضویت در سازمان ملل متحد با تصمیم مجمع عمومی به توصیه شورای امنیت سازمان ملل متحد انجام می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در ایران
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در نمایشگاه علوم آزمایشگاهی
  • راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • رونمایی از دستگاه میکروب شناسی در کنگره علوم آزمایشگاهی
  • هدف آمریکا از ساخت اسکله غزه چیست؟ / نگرانی از پروژه امنیتی جدید آمریکا و رژیم صهیونیستی در قالب «مهاجرت داوطلبانه» +عکس و فیلم
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • ایران: راه حل مسئله فلسطین، ایجاد کشور مستقل در تمامی سرزمین‌های فلسطینی با پایتختی قدس است
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی