Web Analytics Made Easy - Statcounter

 کشورهای زیادی از جمله ، انگلستان ، آلمان ، اتریش ، کانادا ، آمریکا ، فرانسه ، سوئد ، دانمارک و ... بعنوان گزینه روی میز جهت مهاجرت وجود دارد اما در نظر داشته باشید که برای مهاجرت می بایست پارامترهای متعددی را در نظر گرفت. سطح امنیت و رفاه ، وضعیت و ثبات اقتصادی ، کیفیت و امید به زندگی ، سهولت پیشرفت در تمامی حوزه ها و دستیابی به اهداف شخصی ، اتمسفر کشور مقصد و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از جمله ساده ترین این پارامترها و فاکتورها هستند. از این فاکتور ها هم بگذریم مهم این است که با چه روشی به کشور مقصدمان مهاجرت نماییم؟ برای مهاجرت و اخذ اقامت و تابعیت کشورهای خارجی 7 روش اصلی وجود دارد :

مهاجرت از طریق کار ( ویزای کار و ویزای جاب سیکر ) مهاجرت از طریق تحصیل ( در مقاطع مختلف و دوره های آموزشی متنوع ) مهاجرت از طریق سرمایه گذاری ( خرید ملک ، ثبت شرکت ، کارآفرینی ، راه اندازی استارت آپ ، خودحمایتی یا تمکن مالی ، خرید سهام و اوراق قرضه و ... ) مهاجرت از طریق ازدواج با شهروند خارجی یا کسی که کارت اقامت دائم در یکی از کشورهای خارجی را دارد. مهاجرت از طریق تولد در برخی کشورها ( که تابع قانون خاک در اعطای تابعیت از طریق تولد فرزند هستند ) مهاجرت از طریق پناهندگی مهاجرت هنرمندان ، ورزشکاران و افراد فوق موفق

شایان ذکر است که در تمامی این روش بدترین و خطرناک ترین روش پناهندگی می باشد که به هیچ عنوان توصیه نمی گردد.

در این مقاله قصد داریم به بررسی شرایط و راههای مهاجرت به دو کشور مترقی کانادا و اتریش بپردازیم و نکات اهم در خصوص این دو کشور را بیان کنیم تا شما با دیدی وسیع تر تصمیم خود را بگیرید. لطفا تا پایان ما را همراهی نمایید :

تحصیل در کانادا

همانطور که گفته شد، روشهای متعددی برای هجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا وجود دارد. از بین تمامی روشهای هفتگانه مهاجرتی شاید آسان ترین روش « تحصیل در کانادا » باشد. نه تنها در کشور کانادا بلکه به طور کلی در غالب کشورهای دنیا ساده ترین راه ورود « مهاجرت از طریق تحصیل » می باشد. زیرا دیگر روشهای مهم مهاجرت کانادا بصورت امتیازی بوده و رقابت بر سر آنها زیاد است. کانادا دارای یک نظام آموزشی پیشرفته ، مترقی و رو به رشد است که مدرک فارغ التحصیلان از مراکز علمی و آکادمیک این کشور در اکثر کشورهای جهان پذیرفته شده است اما در نظر داشته باشید که نظام آموزش کشور کانادا برای دانشجویان بین المللی رایگان نیست؛ لذا چنانچه قصد تحصیل در کانادا دارید، مشمول پرداخت شهریه و سایر هزینه های زندگی خواهید شد مگر اینکه برای اخذ بورسیه واجد الشرایط باشید که آن هم غالبا تمام شهریه و هزینه های زندگی دانشجویی تان در کانادا را waive‌ نمی کند. تنوع دوره های تحصیل در کانادا بسیار بالاست. از همان مقطع ابتدایی تا دکترا یک سری کورس ها به دانش آموزان و دانشجویان ارائه می گردد که در کمتری کشوری این کورس ها و دوره ها وجود دارند. بعنوان مثال « کوآپ کانادا » که به دوره های کار ضمن تحصیل موسوم اند. شما با شرکت در این دوره ها قادر خواهید بود که حین تحصیل خود کار کنید و کسب درآمد نمایید تا غالب هزینه های شما پس از 6 ماه الی 1 سال کرده اید به شما باز گردد. نکته مهم دیگر در خصوص اخذ ویزای تحصیلی کانادا گپ تحصیلی است. اگر گپ تحصیلی شما زیاد باشد به احتمال بسیار بالا درخواست ویزای تحصیلی شما ریجکت خواهد شد. شهریه تحصیل در کانادا نیز بر حسب دوره ، مقطع ، رشته تحصیلی ، نوع دانشگاه و ... متفاوت و چیزی بین 15 الی 66 هزار دلار کانادا خواهد بود. شایان ذکر است که پس از فارغ التحصیلی در کانادا ، دولت این کشور به شما فرصت مناسبی می دهد تا در این کشور بمانید و به دنبال کار بگردید تا اقامت خود را از تحصیلی به کاری تغییر داده و مقدمات اخذ اقامت دائم و پاسپورت کانادای خود را فراهم نمایید.

مهاجرت به کانادا

علاوه بر مهاجرت تحصیلی ، روشهای قابل تأمل دیگری برای مهاجرت به کانادا وجود دارد که در این بخش به آنها خواهیم پرداخت. برای مهاجرت کاری به کانادا بهترین راه این است که در برنامه « فدرال اسکیلد ورکر کانادا » ثبت نام نمایید. این برنامه که یک برنامه امتیازی است و شما باید طی دو مرحله امتیازات لازم را کسب نمایید. این امتیازات بر اساس فاکتورهایی چون سن ، سطح تحصیلات ، سوابق و رزومه کاری ، مدرک زبان ، سازگاری و ... شما و همسران می باشد. هر پارامتر امتیاز خاصی دارد که در مرحله اول مجموع این امتیازات به 100 می رسد که مطابق سنوات گذشته افرادی که نمره 67 به بالا را کسب کنند واجد الشرایط ورود به مرحله دوم می شوند و پس از قبولی در مرحله دوم برای آنها دعوتنامه ارسال می شود. مزیت این روش این است که از همان اول شما « کارت اقامت دائم کانادا » را در جیب خواهید داشت. افراد خانواده را نیز می توانید با خود به کانادا ببرید.

در روشهای سرمایه گذاری هم این چنین است و تنوع زیادی در این روشها وجود دارد. ایالات مختلف نیز برنامه های متفاوتی دارند. بعنوان مثال برنامه های کارآفرینی 100 و 200 هزار دلاری استان بریتش کلمبیا یا کارآفرینی ساسکاچوان ، نیوبرانزویک و ... . اما به یاد داشته باشید که تمامی روشهای سرمایه گذاری نظیر خرید ملک ، منجر به اخذ اقامت دائم و پاسپورت کانادا نخواهد شد.

تحصیل در اتریش

کشور اتریش نیز بسیار مترقی ، امن ، زیبا و مرفه است. روشهای سه گانه مهم تحصیلی ، کاری ، سرمایه گذاری برای مهاجرت به اتریش دارای شرایطی عالی هستند و هر متقاضی در صورت داشتن تمکن مالی مکفی ، با توجه به شرایط خود قادر خواهد بود به راحتی از طریق یکی از این سه روش به اتریش مهاجرت کند. نظام آموزشی در کشور اتریش بر خلاف کانادا حتی برای دانشجویان بین المللی نیز رایگان است، لذا چنانچه قصد تحصیل در اتریش را دارید و می خواهید یک تحصیل رایگان در خارج از کشور را تجربه کنید ، اتریش یکی از بهترین گزینه هاست. اما در نظر داشته باشید که برای تحصیل رایگان در اتریش ، می بایست مدرک زبان آلمانی ارائه دهید و تحصیل در اتریش به زبان انگلیسی در دانشگاههای خصوصی شامل هزینه خواهد بود.

پربیننده ترین اشتغالزایی جدید در آموزش و پرورش حقوق معلمان بر اساس رتبه بندی چگونه است؟ درخواست فوری تعطیلی دو هفته‌ای تهران راهکارهای جذب معلم در آموزش و پرورش تصویب شد جزییات طرح تعطیلی دو هفته‌ای تهران

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مهاجرت مهاجرت تحصیلی پناهندگی مهاجرت کاری مهاجرت از ایران مهاجرت به کانادا تحصیل در کانادا مهاجرت به اتریش سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۸۶۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،گرفتن ویزای دانشجویی اروپا دروازه‌ای به سوی یک سفر تحول آفرین است که مملو از فرصت‌های آموزشی، شغلی و فرهنگی است. شما با داشتن ویزای تحصیلی می‌توانید در مهد علم و دانش غوطه ور شوید و از بهترین دانشگاه‌های اروپا مدرک معتبر بگیرید. شما با تحصیل در کشورهای اروپایی نه تنها در یک سیستم آموزشی قوی تحصیل می‌کنید، بله تجربه فوق العاده‌ای از زندگی در قاره سبز به دست خواهید آورد؛ اما گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟ در این بررسی به این سوال پاسخ کاملی می‌دهیم.

مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا

اخذ ویزای دانشجویی اروپا شامل چند مرحله مختلف است که شاید بسته به کشور و دانشگاه مورد نظر متفاوت باشد؛ اما در اکثر موارد مراحل دریافت ویزای تحصیلی اروپا برای کشورهای گوناگون مشابه است. ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود در کشور مقصد پذیرش بگیرید و سپس برای ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. در ادامه به مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا با جزئیات بیشتر اشاره می‌کنیم:

1- از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید

شما نمی‌توانید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید تا زمانی که از دانشگاهی در اروپا نامه پذیرش نگرفته‌اید. برای اخذ پذیرش باید ابتدا کشور مقصد خود را انتخاب کنید. سپس دانشگاه‌های آن کشور را از نظر اعتبار، امکانات آموزشی، رشته‌های تحصیلی و مقدار شهریه بررسی کنید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای پذیرش را در وبسایت رسمی دانشگاه مطالعه کنید. شرایط اصلی برای پذیرش شامل ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات، گواهی مهارت زبان و تمکن مالی هستند.

مدارک ضروری نیز شامل توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی، پاسپورت معتبر، عکس به اندازه پاسپورتی و سایر موارد خواهند بود. برای مثال، تحصیل در فرانسه و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های این کشور به مدرک مهارت زبان فرانسوی از طریق آزمون TEF یا TCF دارد. بعد از این که شرایط لازم را داشتید و مدارک لازم را ارسال کردید، باید منتظر نامه پذیرش باشید. اگر دانشگاه به درخواست شما جواب پاسخ مثبت داد، حالا باید برای ویزای دانشجویی اروپا اقدام کنید.

2- نوع ویزای دانشجویی را مشخص کنید

نوع ویزای مورد نیاز شما به ملیت و طول دوره تحصلیتان بستگی دارد. دانشجویان اتحادیه اروپا برای تحصیل در یکی دیگر از کشورهای عضو شینگن نیازی به ویزا ندارند، اما دانشجویان غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند کمتر از 90 روز تحصیل کنند، معمولاً باید برای ویزای دانشجویی شینگن کوتاه مدت درخواست دهند. برای دوره‌های بیش از 90 روز نیاز به ویزای دانشجویی طولانی مدت است. برخی از کشورها نیز برای دوره‌های زبان یا برنامه‌های تحقیقاتی ویزاهای خاصی دارند و برخی از ملیت‌ها ممکن است از ویزا برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا معاف باشند.

اتحادیه اروپا از کشورهای مختلف زیادی تشکیل شده است و هر کشور فرآیند درخواست ویزا و شرایط لازم را برای ویزای تحصیلی بلندمدت خود ارائه می‌دهد، بنابراین گام بعدی تحقیق در مورد شرایط خاص ویزا برای کشوری است که در آن تحصیل خواهید کرد. دانشگاه انتخابی خود یا سفارت کشوری که قصد تحصیل دارید را بررسی کنید. مهم است که تحقیقات خود را زودتر انجام دهید تا مطمئن شوید که زمان کافی را برای آماده کردن درخواست خود دارید.

3- مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

مدارکی که باید برای درخواست ویزای دانشجویی خود ارائه دهید، بسته به کشوری که برای آن درخواست می‌دهید متفاوت است. با این حال، اکثر کشورها به مدارک زیر نیاز دارند:

پاسپورت معتبر مدارک تحصیلی مدارک شناسایی نام پذیرش دانشگاه گواهی تمکن مالی بیمه تحصیل در خارج از کشور گواهی سابقه کیفری گواهی پزشکی رسید پرداخت هزینه‌های ویزا

همچنین ممکن است لازم باشد مدارک دیگری مانند مدرک مهارت زبان را نشان دهید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد از حمایت مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی و شهریه خود در حین تحصیل در اروپا برخوردار هستید. مقدار مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در هر کشور متفاوت از دیگری است که اغلب به تاییده بانکی برای موجودی کافی حساب یا گردش حساب در 6 ماه گذشته نیاز دارد. در ادامه به مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در چند کشور اروپایی اشاره می‌کنیم:

آلمان: 11208 یورو در سال ایرلند: 7 هزار یورو در سال اسپانیا: 7200 یورو در سال سوئد: 9450 کرون در ماه (حدود 845 یورو در ماه)

4- درخواست ویزای خود را ارسال کنید

روند درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند بسیار طولانی باشد، بنابراین مهم است که حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی خود برای ویزا اقدام کنید. پس از جمع آوری تمام مدارک مورد نیاز می‌توانید روند درخواست ویزا را آغاز کنید که معمولاً شامل پر کردن فرم درخواست آنلاین و ارسال آن به همراه مدارک مورد نیاز به سفارت یا کنسولگری کشوری است که در آن قصد تحصیل دارید. همچنین ممکن است به مصاحبه با افسر سفارت نیاز باشد که باید برای این کار قرار ملاقات رزرو کنید. برای مثال، اگر قصد تحصیل در انگلستان را دارید باید از طریق دفتر شرکت vfs global اقدام کنید. این دفتر از سوی سفارت انگلیس برای پیگیری کارهای ویزا در تهران فعالیت می‌کند.

5- منتظر بمانید تا ویزای شما پردازش شود

پس از ارسال درخواست ویزای دانشجویی اروپا باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی شوند. زمان پردازش بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما شاید چند هفته تا چند ماه طول بکشد. پس از تایید ویزا، سفارت یا کنسولگری به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید ویزای خود را شخصاً در زمان مقرر دریافت کنید یا اینکه برای شما پست شود.

6- برای ثبت نام به مقامات محلی مراجعه کنید

تاریخ اعتبار ویزای دانشجویی شما از اولین زمان ورود و تا روزی است که باید کشور را ترک کنید. مطمئن شوید که خیلی زودتر از تاریخ ورود به کشور مقصد وارد نمی‌شوید، زیرا اجازه ورود نخواهید داشت. پس از ورود، معمولاً باید در دفاتر مقامات محلی جهت ثبت نام مراجعه کرده تا به صورت قانونی در کشور تحصیل و زندگی کنید. ثبت نام در مقامات محلی در چند کشور اروپایی مختلف به شرح زیر است:

آلمان: باید به اداره ثبت محل سکونت (Einwohnermeldeamt) بروید و برای اجازه اقامت در اداره ثبت نام خارجیان (Ausländerbehörde) ثبت نام کنید. ایرلند: برای دریافت اجازه اقامت باید در دفتر خدمات مهاجرت و تابعیت ایرلند (INIS) ثبت نام کنید. اسپانیا: برای دریافت کارت اجازه اقامت باید در ایستگاه پلیس محلی (Comisaría de Policía) ثبت نام کنید. سوئد: برای دریافت شماره هویت شخصی سوئدی و دریافت کارت اجازه اقامت باید در اداره مالیات سوئد ثبت نام کنید. برای گرفتن ویزای دانشجویی اروپا به کجا مراجعه کنیم؟

دریافت ویزای دانشجویی اروپا می‌تواند کار دشواری به نظر برسد، اما با پیروی از قوانین و انجام مو به مو مراحل این فرآیند آسان خواهد بود. به یاد داشته باشید که برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی زوداز موعد اقدام کنید، زیرا شروع ترم دانشگاه‌ها مهلت مشخص دارند. برای اینکه بتوانید مراحل گرفتن ویزای دانشجوی اروپا را طبق قوانین کشور مقصد و با راحتی بیشتر انجام دهید، توصیه می‌کنیم «موسسه مهاجرتی زنگنه» را انتخاب کنید. این موسسه به دلیل داشتن مشاوران خبره و پرونده‌های موفق می‌تواند‌ به شما در رسیدن به آرزوهایتان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • ایران دیگر ظرفیت پذیرش اتباع افغانستانی جدید را ندارد
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد