Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-04@13:24:19 GMT

روش‌های مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۲۱

تاریخ انتشار: ۱۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۲۳۷۲۷۲

کشور استرالیا با وسعتی به اندازه یک قاره  است و به عنوان ششمین کشور پهناور جهان به شمار می‌آید. از اواخر قرن هجدهم که این کشور به عنوان تبعیدگاه مجرمان انگلیسی استفاده میشد، تا امروز که بهشت آرزوهای بسیاری از افراد در سراسر جهان است، استرالیا به عنوان خانه‌ای برای مهاجران شناخته می‌شود. این کشور از شش ایالت به نام‌های نیوساوت ولز، کوئینزلند، استرالیای جنوبی، تاسمانی، ویکتوریا و استرالیای غربی به همراه دو منطقه با عنوان قلمرو سرزمین‌ شمالی و قلمرو پایتختی استرالیا تشکیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگرچه پایتخت استرالیا شهر کانبرا بوده، شهرهای سیدنی و ملبورن به دلیل جمعیت و وسعت خود اغلب شهرت بیشتری، به ویژه در میان مهاجران دارند.

مهاجرت به استرالیا در سال‌های اخیر به دلیل هزینه‌های بالا و شرایط سخت اخذ ویزای این کشور دشوارتر از سابق شده است. با این حال همچنان بسیاری از ایرانیان این کشور را به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی خود برای مهاجرت می‌شناسند. از مهم‌ترین دلایلی که این کشور را به چنین مقصد محبوبی تبدیل کرده می‌توان به امنیت بالای اجتماعی، رفاه نسبی، بالا بودن شاخص‌های کیفیت زندگی، برخورداری از استانداردهای برتر نظام آموزشی و ثبات اقتصادی اشاره کرد. هم‌چنین این کشور انواع متفاوتی از مسیرهای مهاجرتی را برای متقاضیان ارائه داده که در دسته‌های مختلف تحصیلی، کاری، خانوادگی و سرمایه‌گذاری قرار می‌گیرند.

مهاجرت تحصیلی به استرالیا یکی از ساده‌ترین و بهترین روش‌های سفر به این کشور است. دانشگاه‌های این کشور از شهرتی جهانی برخوردار بوده و استانداردهای آموزشی آن در سطح بسیار بالایی قرار گرفته است. دانشگاه‌های گروه هشت که به قطب پژوهشی استرالیا نیز شهرت دارند، شامل دانشگاه ملی استرالیا، دانشگاه سیدنی، دانشگاه ملبورن، دانشگاه نیوساوت ولز، دانشگاه کوئینزلند، دانشگاه موناش، دانشگاه وسترن استرالیا و دانشگاه آدلاید همگی رتبه جهانی زیر 106 را کسب کرده‌اند. وجود چنین دانشگاه‌هایی در این کشور موجب شده تا بسیاری از دانشجویان ایرانی قصد تحصیل در استرالیا را داشته باشند. اگرچه هزینه‌های بالای شهریه و مخارج زندگی ممکن است برای بسیاری از افراد به عنوان یک عامل بازدارنده عمل کند، با این حال بهتر است بدانید که این کشور بورسیه‌های متنوعی را برای دانشجویان بین‌المللی مستعد در نظر گرفته که شما می‌توانید برای آن‌ها اقدام کنید. همچنین از آنجائی که اخذ ویزای استرالیا شرایط پیچیده و نسبتا سختی دارد، مراجعه به یک متخصص و یا موسسه‌ای معتبر که در این زمینه دارای سابقه‌ای چندین ساله باشد، گزینه مناسبی به نظر می‌رسد. در حال حاضر چندین موسسه مهاجرتی در ایران مانند گروه مهاجرتی ادب ویزا به طور اختصاصی با مجوز اعزام دانشجو به استرالیا فعالیت می‌کنند که شما می‌توانید برای مشاوره به آن‌ها مراجعه کنید.

مهاجرت کاری در سال 2021 همچنان یکی از اصلی‌ترین کانال‌های مهاجرت‌ به استرالیا به شمار می‌رود. این کشور طیف گسترده‌ای از انواع ویزای کاری موقت و یا همراه با اقامت دائم را به متقاضیان ارائه می‌دهد. در واقع استرالیا در جدیدترین برنامه مهاجرتی خود، توجه ویژه‌ای به نیروی کار ماهر نشان داده و به نظر می‌رسد که قصد دارد از این طریق مشکلات اقتصادی ناشی از شیوع ویروس کرونا را برطرف سازد. برای اخذ اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای کاری، پرونده شما از طریق سیستم امتیازبندی بررسی شده و در صورتی که بتوانید امتیاز بالایی را با توجه به سن، تحصیلات، سابقه کار، دانش زبانی و ... کسب کنید، واجد شرایط دریافت این ویزا شمرده می‌شوید. بسیاری از متقاضیان دریافت اقامت دائم استرالیا از این طریق ترجیح می‌دهند تا ابتدا از طریق تحصیل در این کشور، سوابق تحصیلی خود را بهبود بخشیده و شانس بهتری برای دریافت جاب آفر از طریق کارفرمای استرالیایی داشته باشند.

مهاجرت خانوادگی نیز در سال 2021 در دستورالعمل سیاست‌های مهاجرتی استرالیا قرار گرفته است. برای مهاجرت به استرالیا از این طریق باید یکی از اعضای خانواده شما در این کشور به عنوان شهروند قانونی و یا دارنده اقامت دائم ساکن بوده و از وضعیت مالی مناسبی برای اسپانسری شما برخوردار باشد. هر فرد می‌تواند برای همسر، فرزندان و والدین خود از این طریق اقامت دائم استرالیا را کسب کند.

جریان مهاجرت به استرالیا در سال‌های اخیر شدت بیشتری گرفته و متقاضیان زیادی از سراسر جهان برای زندگی و اقامت در آن درخواست می‌دهند. مهاجرت تحصیلی، کاری و خانوادگی رایج‌ترین اشکال مهاجرت به این کشور هستند. مهاجرت تحصیلی را به دلیل فرصت‌هایی متعددی که برای استخدام در اختیار دانشجویان و فارغ‌التحصیلان قرار می‌دهد، می‌توان بهترین روش مهاجرتی به استرالیا دانست که شهروندان ایرانی می‌توانند برای آن اقدام کنند.

منبع: الف

کلیدواژه: مهاجرت به استرالیا اقامت دائم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۳۷۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۲ آزمون استخدامی جذب معلم در اردیبهشت

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به استخدام ۱۰۵ هزار معلم جدید گفت: دو آزمون استخدامی برای جذب معلم در اردیبهشت برگزار می‌شود. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، رضا مراد صحرایی درباره جذب معلم و نخستین کنکور تربیت معلم اظهار کرد: سال 1402 تاریخی‌ترین سال استخدام معلم بود و 70 هزار معلم جدید جذب شده‌اند که 50 هزار نفر از طریق آزمون استخدامی و 20 هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی بودند، گزینش صحیح و خردمندانه مبتنی بر کشف افرادی که استعداد و علاقه به معلمی را همزمان دارند انجام شد چون معلمی شغل نیست و باید عاشقانه کار شود.

استخدام 105 هزار معلم جدید

وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: امسال بیش از 105 هزار ردیف استخدامی دریافت کردیم که 72 هزار نفر از طریق آزمون استخدامی، 30 هزار نفر از طریق دانشگاه فرهنگیان و 2 هزار نفر از طریق دانشگاه رجایی جذب خواهند شد و تعدادی هم معلم برای مدارس عشایری و استثنایی استخدام می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش: 7 هزار مدرسه در دولت سیزدهم احداث شد

وی با اشاره به اینکه کنکور اختصاصی تعلیم و تربیت یک اتفاق بزرگ است و بیش از 600 هزار نفر برای 30 هزار ظرفیت دانشگاه فرهنگیان متقاضی شدند، عنوان کرد: این افراد در کنکور اردیبهشت ماه به سوالات استعداد معلمی هم پاسخ دادند که نتایج اواخر اردیبهشت اعلام می‌شود و فرصت خوبی را برای بررسی افراد داریم که کانون‌های ارزیابی آنها را شناسایی می‌کنند و نمرات در سامانه ثبت و در تهران به طور کامل تحلیل می‌شود تا بدانیم که آیا فرد استعداد معلمی دارد یا خیر.

2 آزمون استخدامی در اردیبهشت

 صحرایی افزود: آزمون نخست که برای جذب آموزگار بود 18 اسفند برگزار شد، آزمون دوم برای جذب مشاور، مربی تربیت بدنی و مربی پرورشی 14 اردیبهشت و آزمون سوم برای جذب دبیر و هنرآموز هنرستان‌ها 28 اردیبهشت 1403 برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • نماهنگ/شریک جرم
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • گسترش دامنه اعتراضات دانشجویی در استرالیا
  • اعتراض و تجمع حامیان فلسطین در دانشگاه‌های استرالیا
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • برگزاری ۲ آزمون استخدامی جذب معلم در اردیبهشت
  • از تصاویر دستگیری دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی در آمریکا تا تصاویر دردناک از مردم غزه
  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد