Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس گفت: گسترش پوشش تحصیلی، کاهش افت تحصیلی، تربیت مناسب و پیشگیری از تبعات اجتماعی مهاجرت از جمله اهداف تاسیس مدارس شبانه روزی هستند.

رسول قانونی پنج‌شنبه ۱۸ دی در جلسه مجازی تبیین برنامه ‌ها و سیاست‌های مدارس شبانه روزی کشور با اشاره به اهمیت فعالیت‌های مدارس شبانه روزی در توسعه و کیفیت بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی، گفت: افزایش پوشش تحصیلی، کاهش افت تحصیلی دانش آموزان، تربیت مناسب و پیشگیری از تبعات اجتماعی ناشی از مهاجرت از اهداف مدارس شبانه روزی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه تاکنون در سایه تلاش و برنامه ریزی خوب تمامی عوامل دست اندر کار شاهد تحقق  بسیاری از این اهداف هستیم، افزود: امروز در جامعه شاهد موفقیت‌های چشمگیر و همه جانبه برخی از دانش آموزانی هستیم که دوران تحصیل خود را در این مدارس سپری کرده‌اند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس همچنین بیان کرد: مدارس شبانه روزی خواستگاه برخی از شخصیت‌ها و چهره‌های برجسته علمی، ملی و بین‌المللی بوده‌اند.

قانونی عنوان کرد: چالش‌هایی از جمله نیازهای عاطفی دانش آموزان، هزینه‌های ایاب و ذهاب، سرانه غذایی متناسب با دوران رشد، هزینه‌های فوق برنامه و تامین امکانات و تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی برای این مدارس نیز در مورد فعالیت‌های مدارس شبانه روزی وجود دارد که نیازمند یک برنامه ریزی مدون و عزم همگانی جهت رفع آنها هستیم. 

او تاکید کرد: قطعا فعالیت‌ها و کارگروه‌هایی تا کنون به منظور بررسی و ارائه راهکارهای مناسب برای حل این مسائل و مشکلات در استان‌ها تشکیل شده و گام‌های موثری هم برداشته شده است اما نیاز به یک عزم ملی و تلاش همگانی دارد.

قانونی خواستار تلاش همه جانبه مدیران، معلمان ، سرپرستان و تمامی عوامل اجرایی آموزشی و پرورشی همچنین کارشناسان ادارات آموزش و پرورش در راستای تحقق توسعه و عدالت آموزشی در تمامی مناطق و ارتقای کیفی و کمی فعالیت‌های ارائه شده در این مدارس شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی مدارس شبانه روزی فارس مهاجرت مدارس شبانه روزی فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۲۳۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران

مسعود بهرامی، مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان های استان تهران گفت: ما برای معلمانی که ۳۰ سال زحمت کشیده‌اند از لفظ بازنشسته استفاده نمی‌کنیم؛ بلکه ما معتقدیم معلمان ۳۰ سال ایستاده‌اند به همین علت از لفظ بازایستاده استفاده می‌کنیم.

وی افزود: حدود ۴۴ هزار ساعت در هفته همکاران بازایستاده به ما کمک می‌کنند.

او ادامه داد: میانگین معلمان باز ایستاده در حال تدریس حدود هزار و ۸۰۰ معلم در مدارس شهرستان‌های تهران است.

بهرامی با بیان این که میزان تدریس معلمان باز ایستاده متغیر است؛ تصریح کرد: تعداد معلمان بازایستاده  بیشتر از این است.

گفتنی است که پیش از این امانی، دبیرکل شورای عالی آموزش‌وپرورش گفته بود: به‌کارگیری بازنشستگان در آموزش‌ و پرورش اجباری نیست.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • تلاش شبانه‌روزی تیم‌های خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی از معابر
  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • سرانه فضای ورزشی مدارس اردبیل ۲.۵ برابر شد
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • فرسودگی۷۰ درصد مدارس شهرستان قوچان
  • کاهش زمان فعالیت معلمان مدارس غیردولتی به ۳۰ ساعت
  • فعالیت شبانه‌روزی ۱۷۰۰ نیروی خدمات شهری برای رفع آبگرفتگی
  • فعالیت حدود ۱۸۰۰ معلم بازنشسته در مدارس شهرستان‌های تهران