Web Analytics Made Easy - Statcounter

خوب است بدانید که مدیر و بنیان گذار موسسه اعزام دانشجو آریا ساکن سیدنی استرالیا بوده و دفتر استرالیای این شرکت به دانشجویان پس از عزیمتشان به استرالیا و در حین تحصیل و حتی پس از فارغ التحصیلی و برای دریافت ویزای کار فارغ التحصیلی نیز مشاوره و خدمات ارائه می دهد. این شرکت دفاتری در تهران و اصفهان نیز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا، دانشجویان از سراسر دنیا برای تحصیل به استرالیا می روند و در مدت تحصیل خود در استرالیا این کشور را محل مناسبی برای تحصیل، کار و زندگی می یابند. استرالیا به دلیل اقتصاد آزاد و پایدار، دانشگاه ها و گزینه های شغلی جذاب، جامعه ی چند فرهنگی، طبیعت و مناظر زیبا و زبان انگلیسی این کشور، یکی از بهترین مقاصد برای مهاجرت تحصیلی در جهان است.

 

بسیاری از افراد از مهاجرت تحصیلی به استرالیا به عنوان شروع مسیر زندگی در استرالیا استفاده می کنند. برای این کار، ابتدا باید ویزای تحصیلی استرالیا را اخذ کنید که لازمه ی آن اخذ پذیرش و تائیدیه ی ثبت نام از یکی از دانشگاه های معتبر استرالیا می باشد. پس از دو سال تحصیل در استرالیا، فارغ التحصیلان دانشگاه می توانند برای ویزای کار فارغ التحصیلی در استرالیا اقدام کرده و پس از آن و با داشتن شرایطی بسیار آسان، اقامت دائم این کشور را دریافت نمایند. دولت استرالیا هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز در این کشور را ارائه می دهد که برخی از این مشاغل به طور ثابت سال ها در این لیست قرار دارند. بنابراین برای اطمینان از طی شدن مسیر اخذ اقامت دائم استرالیا به راحت ترین شکل ممکن، بهتر است از این مشاغل آگاه باشید و در انتخاب رشته ی تحصیلی خود این موضوع را در نظر بگیرید. در اینجا به رشته هایی که مسیر مناسبی را در جهات اخذ اقامت دائم استرالیا پبش روی افراد می گذارند اشاره می کنیم:

بهترین رشته ها برای تحصیل در استرالیا:

مهندسی: به طور کلی استرالیا همواره با کمبود مهندسین مواجه بوده و بسیاری از شغل های مرتبط با مهندسی همواره در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا بوده اند. تحصیل در این رشته فرصت های شغلی فراوانی را برای شما به همراه خواهد داشت. حسابداری: حسابداری یکی از مشاغلی است که در استرالیا به سرعت در حال پبشرفت است. با تحصیل در مقطع کارشناسی این رشته گزینه های فراوانی هم برای ادامه تحصیل و هم برای یافتن شغل در این زمینه خواهید داشت. پرستاری: استرالیا سیستم خدمات درمانی بسیار پیشرفته ای دارد. همزمان با افزایش جمعیت در استرالیا نیاز به کادر درمانی نیز در این کشور افزایش می یابد.در حال حاضر اعلام شده است که تا سال 2030 در استرالیا به 123 هزار پرستار نیاز خواهد بود. گردشگری: صنعت گردشگری در بسیاری از کشور ها از جمله استرالیا روز به روز در حال گسترش است و تحصیل در رشته هایی مانند گردشگری، مدیریت هتلداری و مانند آن ها مسیر مناسبی برای یافتن سریع شغل و دریافت اقامت دائم استرالیا است. باغداری و کشاورزی: در استرالیا به محیط زیست و کشاورزی اهمیت زیادی داده می شودو بنابراین فرصت های شغلی زیادی در زمینه های کشاورزی، زراعت شناسی، جنگلبانی و باغداری در این کشور وجود دارد. رشته های مربوط به خودرو: از جمله مکانیک موتورسیکلت، برقکاری خودرو، مکانیک موتور خودرو و مکانیک موتور دیزلی که همگی به مشاغلی منجر خواهند شد که در استرالیا به شدت مورد نیاز هستند. رشته های مربوط به ساختمان و معماری: از جمله نقشه برداری، معماری و مدیر پروژه ی ساختمان. برق و مخابرات: فارغ التحصیلان این رشته ها نیز با فرصت های شغلی متعدد و متنوعی روبرو خواهند بود که منجر به اشتغال سریع و در نتیجه هموارتر شدن مسیر اخذ اقامت دائم برای آن ها خواهد شد. بهداشت و مددکاری اجتماعی: رشته هایی مانند شنوایی سنجی، رادیوتراپی، کاردرمانی، اپتومتری، فیزیوتراپی و ... آموزش: استرالیا به سیستم آموزشی پیشرفته و با کیفیت معروف است و در این کشور رشته های دانشگاهی در حیطه ی آموزش به چند بخش تقسیم می شوند از جمله آموزش سال های اولیه، آموزش دوره ی متوسطه و آموزش های ویژه. رشته های مرتبط با تکنولوژی ارتباطات و اطلاعات (ICT) و تحلیل سیستم ها: مشاغل مرتبط با علوم کامپیوتری و IT در سراسر جهان مورد نیاز هستند و استرالیا نیز در این مورد استثنا نیست. اقتصاد شکوفای استرالیا نیاز به متخصصین در این رشته ها را هرروز بیشتر از دیروز حس می کند.

مشاغل مورد نیاز در استرالیا:

در زیر به برخی از رشته هایی که در استرالیا معمولا مورد نیاز هستند اشاره می کنیم. ضمن اینکه یاد آور می شویم لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا هر سال آپدیت می شود و بنابراین کسانی که قصد مهاجرت کاری به استرالیا دارند بهتر است دائما این لیست را چک کنند.

پرستار معلم دوره ی ابتدایی و متوسطه برنامه نویس نرم افزار و اپلیکیشن برقکار مدیر ساخت و ساز استاد دانشگاه مهندس معدن متخصص امنیت ICT متخصص شبکه های کامپیوتری مددکار اجتماعی فیزیوتراپیست معمار مهندس الکترونیک متخصص محیط زیست حسابدار

سخن پایانی

با اینکه با جستجو در اینترنت و خواندن مطالبی مانند آنچه در بالا آمد، می توانید دریافتی کلی از شرایط تحصیلی و کاری در استرالیا داشته باشید، اما حتما قبول دارید شخصی که در استرالیا زندگی می کند و شغل او برای سال ها راهنمایی دانش آموزان و دانشجویان بین المللی برای تحصیل در استرالیا بوده است، درک بهتری از شرایط کاری استرالیا و بهترین رشته های تحصیلی برای افرادی که قصد کار و اقامت در استرالیا را دارند، خواهد داشت. خوب است بدانید که مدیر و بنیان گذار موسسه اعزام دانشجو آریا ساکن سیدنی استرالیا بوده و دفتر استرالیای این شرکت به دانشجویان پس از عزیمتشان به استرالیا و در حین تحصیل و حتی پس از فارغ التحصیلی و برای دریافت ویزای کار فارغ التحصیلی نیز مشاوره و خدمات ارائه می دهد. این شرکت دفاتری در تهران و اصفهان نیز دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهاجرت تحصیلی به استرالیا ویزای تحصیلی استرالیا مشاغل مورد نیاز فارغ التحصیلی استرالیا بوده برای تحصیل اقامت دائم رشته هایی رشته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۴۴۳۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست

به گزارش خبرگزاری مهر، همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آنها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آنها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

وی با بیان اینکه در چند سال اخیر حقوق‌ها متناسب با تورم جامعه نبوده و همین مسئله مشکلات متعددی را در کشور ایجاد کرده است، یادآور شد: با تمام هشدارهایی که در خصوص عدم تناسب حقوق و تورم در جامعه شاهد هستیم امیدواریم دولت و مسئولان اقتصادی راهکار متناسبی برای این مهم داشته باشند.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آنها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

کد خبر 6096101 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • مجیدی: ورزشکاران حرفه‌ای اسکیت نیاز به حمایت بیشتری دارند
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • کیفیت رشته‌های پیراپزشکی ضامن سلامتی جامعه است
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • افزایش رشته‌های مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت محبوبیت رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی در کشورمان چیست؟
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی