Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@19:00:13 GMT

نحوه اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل به همراه Fund

تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۰۴۲۰۵۲

نحوه اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل به همراه Fund

نحوه اخذ بورسیه تحصیلی و تحصیل به همراه Fund برای دانشجویانی که میخواهند در کشوری دیگر ادامه تحصیل دهند بسیار حائز اهمیت می باشد. تحصیل در خارج از کشور رویایی است که نیاز به برنامه ریزی گسترده، مراحل مختلف و مدارک معتبر دارد. از جمع آوری مدارک قبلی تا نوشتن و ارسال درخواست پذیرش، انگیزه نامه و توصیه نامه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روند در اینجا متوقف نمی شود و با پذیرش، مجموعه ای از مدارک برای ویزای دانشجویی شما نیاز است. بحث مهم جمع آوری مدارک مالی است. در ادامه این مقاله با مشاوره تحصیلی برای اپلای همراه ما باشید.

فاند و بورسیه تحصیلی (اسکالرشیپ) هر دو کمک هزینه تحصیلی محسوب می شوند اما تفاوت های اساسی دارند. فاند براساس نیاز دانشجو اعطا می شود. اصطلاحاً Need-based است. درآمد خانوادگی دانشجو و همینطور کشوری که در آن زندگی می کند حائز اهمیت است. در حالیکه بورسیه تحصیلی بر اساس شایستگی دانشجو می باشد، چه در زمینه علمی، چه فرهنگی و چه ورزشی. پس Merit-based است. اگر می خواهید بورسیه تحصیلی بگیرید حتماً باید یک CV قوی ارائه نمایید. CV قوی شامل تألیف کتاب و مقاله، معدل بالا، اختراع، نمره زبان خوب، توصیه نامه و جوایز داخلی و خارجی در زمینه های علمی، هنری و ورزشی است. بورسیه تحصیلی مختص دانشجویان است. فاند علاوه بر دانشجوها به مراکز علمی تحقیقاتی هم تعلق می گیرد. بورسیه تحصیلی بیشتر توسط نهادهای خیریه، بنیادها و افراد نیکوکار اعطا می شود، در حالیکه فاند توسط دانشگاه و دولت ها اعطا می شود. 

آشنایی با فول فاند

برای بررسی شرایط بورسیه تحصیلی و Fund لازم است اول تعریف هرکدام را بدانیم. فول فاند یعنی همه چیز برای تحصیل پرداخت می شود. شهریه، هزینه های زندگی و هر آنچه ممکن است شما بخواهید به طور کامل پرداخت می شود. فول فاند پرداخت شهریه تحصیل و همچنین پرداخت وجهی به دانشجو برای گذران زندگی دانشجویی است. این بدان معناست که هر زمان که از هر سازمانی بطور کامل شهریه دریافت کرده و یا هزینه های کل تحصیلات خود را دریافت کنید، بورسیه کامل می شوید. فول فاند به اين معناست كه سازمان يا دانشگاهي كه بورسيه تحصيلي ارائه مي دهد، تمام هزينه هاي مربوط به تحصيل شما را از قبيل هزينه درخواست، بلیط هوايی، هزينه هاي زندگي، هزينه دانشگاه و هزينه ماهانه و هزينه تحقيقات را تحت پوشش قرار مي دهد.

بیشتر: آسان ترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

مدارک لازم برای دریافت بورسیه تحصیلی و تحصیل به همراه فاند

برای برای اخذ بورسیه و فاند مدارکی لازم است که به شرح زیر است:

فرم درخواست بورسیه تحصیلی یا فاند را تکمیل کنید.

با دقت تمام بخش های فرم درخواست را به درستی پر کنید.

کپی گذرنامه

گذرنامه باید حداقل شش ماه پس از عزیمت شما معتبر باشد و فقط یک نسخه از صفحه اصلی گذرنامه، شامل عکس و اطلاعات شخصی شما کافی است.

کپی مدارک تحصیلی

رونوشت سوابق را از آخرین مدرسه ای که فارغ التحصیل شده اید یا در حال حاضر در آن شرکت می کنید ارسال کنید. این سند باید از مدرسه یا دانشکده قبلی شما امضای رسمی داشته باشد.

اگر متقاضی بورس تحصیلی برای یک برنامه Erasmus هستید، باید قبلاً دو ترم تحصیلی را پشت سر گذاشته باشید.

اثبات تسلط به زبان انگلیسی

یا زبان دیگر – موردی که به عنوان جایگزین برای برنامه آموزشی شما انتخاب کرده اید.

انگیزه نامه

این بیانیه باید حاوی تنها یک صفحه باشد، در حدود 400 کلمه که در آن دلایل خود را مبنی بر اینکه آن دوره و رشته تحصیلی را انتخاب کرده اید و چگونگی ارتباط آن با مطالعات آینده و اهداف شغلی تان را توضیح دهید. در این انگیزه نامه مهم است که صادق باشید. همچنین باید خصوصیات خود را بطور خلاصه ارائه دهید و نحوه مطابقت آنها با مدرک انتخابی شما مطابقت داشته باشد.

توصیه نامه (1 یا 2 مورد)

معمولاً فقط یک مورد است، اما در بعضی موارد ممکن است از شما خواسته شود دو توصیه نامه ارائه دهید. توصیه نامه ها فقط باید از طرف یکی از معلمان / مدرسان یا کارفرمای / شخصی که نظارت بر کار شما داشته باشد. این نامه به ارائه دهنده بورسیه اطلاعات بیشتری در مورد خصوصیات، مهارت ها و ظرفیت های فکری شما می دهد و همچنین می تواند نشان دهنده تمایل یا انگیزه شما برای دوره مدرک و / یا دانشگاهی باشد که شما انتخاب کرده اید.

CV

حتی اگر در حال حاضر که درخواست بورسیه تحصیلی کرده اید تجربه کاری ندارید، می توانید به سادگی تمام تجربیات تحصیلی، سرگرمی ها، علاقه ها، دستاوردها و مهارت های اجتماعی خود را درج کنید. به یاد داشته باشید که تمام زبانهایی را که می شناسید (از جمله گواهی های زبان) درج کنید، اما در مورد سطح مهارت خود صادق باشید. مهارت های رایانه ای، کار داوطلبانه و سایر دوره هایی را که گذرانده اید (حتی دوره های کوتاه) را اضافه کنید، به خصوص اگر با رشته تحصیلی شما مرتبط باشند.

نمرات خوب در آزمون

SAT ،ACT، GRE ، GPA و سایر نمرات آزمون می توانند یک عامل مهم باشند بر اینکه دانشگاه در نظر دارد چه کسانی بورسیه تحصیلی را دریافت می کنند. بیشتر اوقات، نمرات بالا مواردی است که مهمتر از همه است. با این وجود، پیشنهاد بورسیه پس از در نظر گرفتن کلیه اسناد مربوطه، براساس یک رویکرد جامع ارزیابی می شود.

مدارک اضافی هم ممکن است از شما درخواست شود:

مقاله

علاوه بر انگیزه نامه ممکن است از شما خواسته شود که مقاله ای بنویسید و موضوع خاصی را که معمولاً مربوط به بورسیه تحصیلی است، به نگارش درآورید.

نمونه کار (پورتفولیو)

نمونه کارها از دانشجویانی که درخواست بورسیه در رشته های هنر، طراحی و سایر رشته های مشابه را دارند درخواست می شود و شامل کارهای هنری و پروژه هایی نیز می شود. در مورد مدرک هنری، یک نمونه کار در مقایسه با معدل شما هنگام نشان دادن مهارت های شما بسیار ضروری است.

اطلاعات مالی والدین از جمله اظهارنامه مالیاتی فرم پزشکی

فرم ارزیابی وضعیت پزشکی امضا شده توسط کلینیک پزشکی / بیمارستان مجاز از کشور خود

بیشتر: ویزای تحصیلی انگلیس

اپلای راحت

شرکت هدف‌سازان بین‌الملل الوند با نام تجاری اِسکورایز Scorize، از سال 1395 فعالیت خود را با برگزاری وبینارها و برنامه‌های آموزشی در زمینه مشاوره و اخذ پذیرش و مهاجرت تحصیلی شروع کرد. خدمات این شرکت شامل موارد زیر است:

مشاوره حضوری و غیر حضوری اپلای و مهاجرت تحصیلی اخذ پذیرش تحصیلی و اخذ ادمیشن در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری | اخذ پذیرش فول فاند و با بورسیه بسته به رزومه شما برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان، تافل و آیلتس برای مهاجرت برگزاری وبینارها و کارگاه‌های آموزشی اپلای و مهاجرت تحصیلی

اخذ پذیرش تحصیلی برای شما‌ | در کمتر از 18 ماه خارج از کشور تحصیلتان را شروع می کنید!

چه سوالی ذهنتان را درگیر کرده است؟
021-22360230

آموزش رایگان اپلای و مهاجرت تحصیلی به صورت ویدئویی:
scorize.com/course

منبع: فرارو

کلیدواژه: انتخابات 1400 رویا افشار مشاوره تحصیلی بورسیه تحصیلی مهاجرت تحصیلی انگیزه نامه توصیه نامه اخذ پذیرش مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۴۲۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند

به گزارش جماران؛ علی ربیعی وزیر اسبق کار در یادداشتی با عنوان « چشم‌انداز کار و کارگری » در کانال تلگرامی خود نوشت:

روز کارگر فرصت مناسبی است  تا در این بازه زمانی، مروری بر وضعیت اقتصادی و اجتماعی کارگران و تغییرات بازار کار داشته باشیم. بررسی وضعیت کارگران موضوعی پیچیده و چند بعدی است و  بدون بررسی بازار کار، سیاست‌های بازار کار، تغییرات کمی و کیفی جمعیتی، نظام آموزش عمومی، نظام آموزش مهارتی و در عین حال توجه به مباحث فرهنگی، اجتماعی و در نهایت متغیرهای کلان اقتصادی تقریبا ناممکن است.  

در این یادداشت بر آن هستم تا ضمن مروری بر آمار و ارقام، به تحلیل وضعیت کارگران بپردازم:

یکی از مهم‌ترین مسائلی که جامعه کار و کارگر را در تمام دنیا و همچنین در ایران تحت‌الشعاع قرار داده و می‌دهد، گذار به دنیای کار در فضای فناوری اطلاعات است. 

بی‌تردید، آینده کار از مباحث بسیار چالش برانگیز در عصر حاضر به شمار می‌رود. پیشرفت تکنولوژی و انقلاب دیجیتال به ویژه در دنیای پساکرونا، سبب شده تا در دنیای کار نیز تغییرات شگرفی بروز کند. بر اساس گزارش جهانی آینده کار در سال ۲۰۲۳، پیش‌بینی می‌شود که در پنج سال آینده ۸۵ میلیون شغل از بین رفته و ۶۲ میلیون شغل جدید ایجاد شود. این تغییرات چشمگیر در بازار کار به معنای نیاز به مهارت‌های جدید است که بیشتر متکی به خلاقیت، نوآوری، تفکر ایده‌پردازانه و .... است.  

در چنین فضایی که علاوه بر دنیا، بر بازار کار ایران نیز سایه افکنده، با تغییر و تحولاتی در بازار کار مواجه هستیم که مستلزم توجه ویژه به سیاست‌گذاری در این فضا است. 

۱- یکی از تغییرات بسیار مهم در بازار کار ایران، جمعیت فعال  تحصیل کرده دانشگاهی کشور است‌. در حال حاضر حدود ۵ میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند که اصولا رابطه معناداری بین رشته های تحصیلی و فرصت های شغلی موجود وجود ندارد،  به خصوص در رشته های علوم انسانی که دانش‌آموختگان مهارت خاصی نیز کسب نمی‌کنند.  از منظر جامعه‌شناسی بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند که  این شکاف می‌تواند زمینه‌ساز بروز  بحران‌های مختلف شود. مطالعات نشان می‌دهد که این نوع افراد در صورت استخدام، از  ناراضیان وضع موجود به حساب آمده و به علت فقدان انگیزش از بهره‌وری لازم نیز برخوردار نیستند. پدیده کم‌اظهاری تحصیلات که برای به‌دست آوردن شغل در سالهای اخیر رایج شده بود، نیز تغییر کرده است. نگرشی به آمارها در سالهای اخیر نشان‌گر آن است که جمعیت فعال تحصیل کرده، تمایلی برای استخدام در مشاغل با حداقل دستمزد را ندارند. بدین‌ترتیب نیروی در سن کار یا به جمعیت بیکار مزمن می‌پیوندد و یا به مشاغل با درآمد بالاتر و با درآمد کمتر (نظیر اسنپ) و واسطه گری روی می‌آورند. 

نگاهی به آمارهای بازار کار نیز حاکی از آن است که بیشترین میزان بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به چشم می‌خورد، به‌نحوی‌که نرخ بیکاری فارغ التحصیلان جوان دانشگاهی بر اساس آمار زمستان ۱۴۰۲، ۱۱.۶ درصد بوده و بیکاری جوانان ۲۲.۵ درصد است. علت اظهار نظر  مسولان دولتی مبنی بر این‌که در برخی استانها بیکاری نداریم الزاما ناشی از از بین رفتن بیکاری نیست، بلکه بیشتر ناشی از عدم تمایل افراد به رفتن بر سر کارهای بی‌کیفیت است؛ به عبارتی افراد از جذب شدن در بازار کار و با شرایط مورد انتظار نا امید شده‌اند. 

۲- یکی از دیگر از موارد قابل تامل، حجم زیاد افرادی است که نه در حال فراگیری انواع مختلف مهارت و آموزش، نه در حال درس خواندن و نه درحال کار هستند که در اصطلاح بازار کار به «نیت‌ها» شهره‌اند. بر اساس آمار آخرین آمار مرکز آمار ایران، این تعداد حدود سه میلیون نفر برآورد می‌شوند.

مساله نیت‌ها و تعداد زیاد این افراد خود، سبب افزایش نگرانی‌های امنیتی در جامعه شده که نیازمند توجه ویژه سیاست‌گذار است. 

۳_ نکته دیگر در خصوص افرادی است که به دلیل عدم اشتغال در زمان مناسب، دوره انتظار ایشان برای جذب بازار کار افزایش یافته است. این پدیده در خصوص افراد متولد دهه شصت بسیار قابل مشاهده می‌باشد. سیاست‌های افزایش جمعیت در دهه شصت و همچنین  سیاست‌های گسترش و تسهیل ورود به دانشگاه‌ها در دهه هشتاد سبب شد تا ورود پتانسیل عظیم جمعیت در سن کار دهه شصت به بازار کار با تاخیر مواجه شود. این مساله به قدری جدی است که متولدین دهه شصت و دهه هشتاد به طور همزمان پشت در بازار کار قرار گرفته و بیکاری‌های طولانی و ناامیدی بلند مدت شکل بسیار ملموس به خود گرفته است.  

۴ _ از دیگر مسایل مورد توجه در خصوص اشتغال، کیفیت اشتغال در سالهای اخیر است.

از یک‌سو رشد منفی در بخش کشاورزی و صنعت و رشد مثبت بخش خدمات در سالهای اخیر و همچنین بازگشت نیروی کار از دست رفته در دوران کرونا به بازار کار و از سوی دیگر حجم قابل تامل نیروی کارکن مستقل در فضای بازار کار، جامعه را با پدیده اشتغال کم کیفیت و ناپایدار مواجه کرده که هم سبب کاهش انگیزه ورود به بازار کار شده  و هم در صورت جذب در اشتغال‌های این چنینی بیشتر مبتنی بر تامین معیشت خانوار و رفع فقر است. 

۵ - نکته حائز اهمیت دیگر، در ارتباط با نیروی کار و فقر است. مطالعات نشان می‌دهد آن‌دسته از کارگران که در کارخانجات بزرگ مشغول به کار بوده و از مزایای جانبی اقتصادی برخوردار هستند، سهم قابل توجهی در جمعیت کار را ندارند. بخش مهمی از نیروی کار که به آمار نیروی کار در سالهای اخیر اضافه شده‌اند در بخش خدمات هستند که غالبا از نظر درآمدی غیر مولد و ناپایدار  است. در عین حال پیشی‌گرفتن تورم از رشد حداقل دستمزد در سالهای اخیر نیز سبب شده است تا قدرت خرید این گروه کاهش یابد و به طبقات پایین تر درآمدی سقوط نمایند.  

عوامل فوق در کنار تغییرات قابل توجه در فضای کار و آینده کار که همگی وابسته به انقلاب دیجیتال و پیشرفت فناوری اطلاعات است، سیاستگذاری در این حوزه را پیچیده‌تر می‌سازد. در کنار کاهش انگیزه نیروی کار به کار کردن در فضاهای مورد اشاره، چالش‌های اقتصادی موجود (که به ویژه به دلیل تحریم های اقتصادی بیشتر هم می‌شود)، باید به این نکته توجه داشت که آینده کار نیازمند توجه به تغییر و تحولات تکنولوژی و از بین رفتن برخی شغل‌ها در این فضا و ایجاد مشاغل جدید است. در صورتی‌که سیاست‌گذاران این حوزه پیش‌بینی درستی از تغییرات قابل‌انتظار در فضای دیجیتال نداشته باشند، ممکن است با بحران‌های جدید در از بین‌رفتن مشاغل و بیکار شدن نیروهای فعال مواجه شویم. نشانه‌های حرکت به سمت اشتغال‌ها در فضای دیجیتال در ایران نیز به خوبی قابل مشاهده است. حجم بالای اشتغال در بخش خدمات، اشتغال در فضاهای اشتراکی و آنلاین، در کنار اقتصاد دیجیتال که حتی چشم‌انداز هوشمند شدن بخش‌های کاربر نظیر کشاورزی را در ایران نیز به دنبال دارد، مستلزم بررسی‌های دقیق در خصوص تغییرات به وجود آمده در دنیای کار آینده است. دنیایی که در آن حتی تعریف کارگر نیز تغییر خواهد کرد. عدم توجه به دنیای جدید اقتصاد، اجتماع و کار می تواند بحران‌های اقتصادی و اجتماعی در پی داشته باشد. 

بدون تردید برای خروج از شرایط مورد اشاره و مواجهه با تغییرات پیش‌رو، نیازمند سرمایه‌گذاری‌های جدید در بخش صنعت، فناوری اطلاعات و خدمات مولد هستیم که این امر نیز مستلزم رفع تحریم و سیاست‌های عدم فشار بر فضای فناوری اطلاعات است. تداوم روند سیاست‌های مزد کمتر از تورم، باعث ضعیف‌تر شدن وضعیت نیروی کار می‌شود که علاوه بر آثار اقتصادی ،آثار سیاسی و اجتماعی را نیز می‌تواند به دنبال داشته باشد. در عین حال توجه به مهارت‌های جدید مورد نیاز در عصر جدید کار می‌بایست در دستور کار سازمان‌های آموزش مهارتی قرار گرفته تا آمادگی لازم برای این دوره گذار فراهم آید.

دیگر خبرها

  • واکنش تند به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض آمریکایی
  • «خیلی بیل زن هستید، زمین خودتان را بیل بزنید»/ واکنش یک جامعه‌شناس به دعوت دانشگاه‌های ایران از دانشجویان معترض در آمریکا
  • محمد فاضلی جامعه شناس: خیلی بیل‌زن هستید زمین خودتان را را بیل بزنید
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • امروز؛ پایان مهلت پشت کنکوری‌ها برای تأیید سوابق تحصیلی/نحوه تولید سابقه تحصیلی دیپلمه‌ها
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • توصیه‌هایی به داوطلبان کنکور برای تأیید سوابق تحصیلی
  • اعطای بورس به رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ کنکور سراسری ۱۴۰۳ برای تحصیل دردانشگاه تربت حیدریه
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل / اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش‌آموزان
  • حمایت از ۱۰ هزار کودک بازمانده از تحصیل/اعطای بورسیه براساس پویایی و تلاش دانش آموزان