Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-04@11:24:16 GMT

مهاجرت به کانادا در سال 2021

تاریخ انتشار: ۵ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۰۸۹۳۶

مهاجرت به کانادا در سال 2021

مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا طی سال های اخیر شتاب بسیاری گرفته است. مهاجرت به کانادا از طریق کاری، مهاجرت تحصیلی و اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری از پرطرفدار ترین شیوه های مهاجرتی به کشور کانادا و اخد اقامت کانادا در این سال های اخیر هستند.

به گزارش برنا، مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت کانادا طی سال های اخیر شتاب بسیاری گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهاجرت به کانادا از طریق کاری، مهاجرت تحصیلی و اخذ اقامت کانادا از طریق سرمایه گذاری از پرطرفدار ترین شیوه های مهاجرتی به کشور کانادا و اخد اقامت کانادا در این سال های اخیر هستند. برای مهاجرت به کانادا و دریافت اقامت کانادا، برنامه های گوناگونی وجود دارند که متقاضیان به توجه به شرایط، یکی از آنها را انتخاب مینمایند، زیرا قرار گرفتن در بهترین برنامه مهاجرتی کانادا، شرط اصلی موفقیت متقاضی مهاجرت به کانادا را تضمین مینماید. قوانین مهاجرتی کانادا به علت افزایش روز افزون تقاضای اقامت کانادا در حال تغییر بوده و آگاهی از آخرین قوانین می‌تواند کمک بزرگی به پرونده متقاضیان داشته باشد. برخی پرونده‌های اقامت کانادا می‌توانند طی چند هفته و برخی طی چند ماه به جواب برسند.

قوانین مهاجرت به کانادا و اخذ اقامت در سال 2021 به شکلی بوده که روشهای مهاجرت به آن همچنان هموار است. کانادا یکی از بزرگترین کشورهای جهان است و هر ساله جمعیت زیادی برای مهاجرت به این کشور از روش های گوناگون اقدام می کنند. اخذ اقامت کانادا و مهاجرت به کانادا از طریق تحصیل، کار و سرمایه گذاری روش های اصلی مهاجرت به این کشور هستند اما روش های مهاجرت به کشور کانادا به این سه روش محدود نمی شود. کیفیت بالای زندگی در کانادا و سطح بالای رفاه اجتماعی در این کشور دلیل اصلی تمایل به مهاجرت به کانادا است. در ادامه اطلاعاتی در خصوص مهاجرت به کانادا در سال 2021  ارائه شده است.

حتما بخوانید: شرایط مهاجرت به کانادا از طریق کار

روند مهاجرت کاری به کانادا چگونه است؟

کانادا  به دلیل تعداد کثیری از موقعیت‌های شغلی، تبدیل به یک قطب مهاجرتی بزرگ در دنیا شده است. بر طبق ابلاغیه دولت این کشور، کانادا خواهان جذب بیش از 1 میلیون مهاجر در سه سال آینده است. قبل از مهاجرت کاری به کانادا باید با برنامه‌های مهاجرتی شغلی به کانادا آشنا شوید. سپس با توجه به شرایط خود نسبت به انتخاب بهترین برنامه اقدام نمایید. در ادامه برنامه‌های مهاجرت کاری به همراه تعریف خلاصه‌ای از هر کدام برای شما آماده شده است، که می‌توانید به وسیله آن‌ها مناسب‌ترین برنامه را برای خود انتخاب کنید.

اکسپرس اینتری (Express Entry)

اکسپرس اینتری یک برنامه مهاجرت کاری به کانادا مناسب نیروهای متخصص است که برای متقاضیان واجد شرایط مجوز اقامت دائمی در این کشور را صادر می‌کند. سیسیتم اکسپرس اینتری بر اساس یک سیستم امتیازدهی به نام CRS صلاحیت متقاضیان برای مهاجرت به کانادا را بررسی می‌کند. امتیازدهی در اکسپرس اینتری به فاکتورهای متعددی مانند، سن، تحصیلات، تجربه کاری و میزان تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسوی بستگی دارد.

اپلای راحت

شرکت هدف‌سازان بین‌الملل الوند با نام تجاری اِسکورایز Scorize، از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را با برگزاری وبینارها و برنامه‌های آموزشی در زمینه مشاوره و اخذ پذیرش و مهاجرت تحصیلی شروع کرد. خدمات این شرکت شامل موارد زیر است:

· مشاوره حضوری و غیر حضوری اپلای و مهاجرت تحصیلی

· اخذ پذیرش تحصیلی و اخذ ادمیشن در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری | اخذ پذیرش فول فاند و با بورسیه بسته به رزومه شما

· برگزاری کلاس‌های آمادگی زبان، تافل و آیلتس برای مهاجرت

· برگزاری وبینارها و کارگاه‌های آموزشی اپلای و مهاجرت تحصیلی

اخذ پذیرش تحصیلی برای شما‌ | در کمتر از ۱۸ ماه خارج از کشور تحصیلتان را شروع می کنید!

چه سوالی ذهنتان را درگیر کرده است؟

021-22360230

آموزش رایگان اپلای و مهاجرت تحصیلی به صورت ویدئویی:

scorize.com/course

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مهاجرت به کانادا مهاجرت به کانادا از طریق کار مهاجرت به کانادا از طریق اخذ اقامت کانادا مهاجرت تحصیلی مهاجرت کاری سال های اخیر برای مهاجرت اخذ اقامت اخذ پذیرش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۰۸۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد

به گزارش "ورزش سه"، در ماه‌های اخیر احتمال حضور چند بازیکن جوان اسپانیایی هم در یورو ۲۰۲۴ و هم در المپیک ۲۰۲۴ پاریس مطرح شده است. 
از جمله کسانی که می‌توانند به هر دو تورنمنت دعوت شوند، می‌توان به لامینه یامال و پائو کوبارسی از بارسلونا و همچنین نیکو ویلیامز، وینگر باشگاه اتلتیک بیلبائو اشاره کرد.

هر سه می‌توانند نقش‌های مهمی را برای اسپانیا در یورو ۲۰۲۴ آلمان ایفا کنند، زیرا لاروخا برای سومین عنوان قهرمانی خود در اروپا می‌جنگد و در صورتی‌که این بازیکنان در تیم ملی بزرگسالان حضور داشته باشند، از بازی در مسابقات المپیک معاف خواهند شد.

طبق گزارش رسانه‌های اسپانیایی، فدراسیون فوتبال اسپانیا به بارسلونا و بیلبائو قول داده است که برخلاف پدری در سال ۲۰۲۱، یامال، کوبارسی و ویلیامز را تحت فشار قرار نخواهد داد

اگر آنها در یورو ۲۰۲۴ حضور داشته باشند دیگر در المپیک بازی نخواهند کرد و در صورتی‌که لوئیز دلا فوئنته اعتقادی به هر کدام از آنها نداشته باشد، آنها به المپیک پاریس خواهند رفت.

این موضوع نگرانی‌های هر دو باشگاه و به‌ویژه بارسلونا را کاهش می‌دهد، به‌خصوص اینکه لامینه یامال و کوبارسی به ترتیب ۱۶ و ۱۷ ساله هستند. با این حال، این بدان معناست که آنها تابستان استراحت زیادی نخواهند داشت، صرف نظر از اینکه در یورو بازی کنند یا المپیک.

دیگر خبرها

  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی
  • مهاجرت پرستاران از بخش دولتی به خصوصی/ مشکلات پابرجاست
  • بی‌توجهی به مشکلات معیشتی کادر درمان سلامت را به مخاطره می‌اندازد/ دولت توان افزایش حقوق پرستاران را ندارد
  • از وضعیت اورژانسی تا مهاجرت‌های اجباری
  • اقامت حدود چهار هزار تبعه خارجی مجاز در استان کرمانشاه
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • خیال بارسا راحت: پدری ۲۰۲۱ تکرار نخواهد شد
  • آغاز موج جدید مهاجرت خلبانان ایرانی
  • الگوی مهاجرت دانشمندان در جهان چیست؟ / فاصله جغرافیایی کم‌تر؛ احتمال انتقال دانش بیشتر
  • وینیسیوس به جمع کریستیانو رونالدو و دی‌بروینه پیوست