Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@19:15:18 GMT

اخذ انواع ویزای استرالیا با موسسه مهاجرتی یوکن

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۷۶۵۳

ویزای استرالیا یکی از انتخاب های متقاضیان مهاجرت به خارج از کشور می باشد. امکانات تحصیلی و سطح رفاه اجتماعی، فرصت های شغلی موجود درشرکت های بین المللی و رشد اقتصادی از جمله فاکتورهایی ست که این کشور را مورد توجه مهاجران قرار داده است. پروسه اخذ انواع ویزای استرالیا ، مدارک مورد نیاز و هزینه ویزای استرالیا با توجه به نوع ویزای انتخابی متفاوت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتخاب مناسب ترین ویزای استرالیا با توجه به شرایط متقاضیان می توانند تضمینی بر موفقیت گرفتن ویزای استرالیا گردد.

شرایط اخذ انواع ویزای استرالیا

شرایط اخذ ویزای استرالیا با توجه به هدف شما برای ورود به استرالیا متفاوت می باشد. متقاضیانی که هدف آنها زندگی و اقامت در این کشور است باید ویزای اقامت دائم استرالیا را انتخاب کنند. افرادی هم برای دیدار بستگان و یا شرکت در سمینار و گشت و گذار اقدام می کنند، ویزای اقامت موقت گزینه مناسب آنها می باشد. البته ویزاهای موقت دیگری نیز وجود دارند که در ادامه مطالب با شرایط آنها آشنا خواهید شد.

مدارک لازم برای ویزای استرالیا

مدارک لازم برای ویزای استرالیا با توجه به نوع ویزای درخواستی متفاوت می باشد. اسناد و مدارک ارائه شده در این خصوص باید منطبق با هدف مهاجرت به استرالیا باشد. مدارک عمومی مورد نیاز جهت اخذ ویزای استرالیا به شرح زیر می باشد.

عکس پرسنلی جدید ازمتقاضی پاسپورت با تاریخ معتبر سوابق کاری ترجمه مدارک تحصیلی متقاضی ارائه تمکن مالی گواهی سلامت نامه سوء پیشینه مدارک هویتی تکمیل فرم درخواست ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

در ادامه به معرفی انواع ویزای استرالیا خواهیم پرداخت تا شما با توجه به شرایطی که دارید ویزای مناسب خود را شناسایی کنید و برای اخذ آن اقدام نمایید.

ویزای کار استرالیا

اداره مهاجرت استرالیا در راستای تامین نیروهای متخصص خود با توجه به نیاز های منطقه ای و محلی ویزاهای مختلفی را در این خصوص تدارک دیده است. نیروهای متخصص با توجه به فرصتهای شغلی موجود در ایالت های مختلف استرالیا می توانند با انتخاب یکی از ویزاهای واجد شرایط جهت مهاجرت و کار در این کشور اقدام نمایند. گرفتن ویزای کاری استرالیا که به ویزای اسکیل ورکر و یا مهارت شغلی نیز معروف است یکی از متداول ترین روش های مهاجرت به این کشور می باشد. اداره مهاجرت استرالیا هر ساله لیست متنوعی از رشته ها و مشاغل مورد نیاز خود را اعلام می کند.

ویزای تحصیلی استرالیا

تحصیل در استرالیا و اخذ ویزای تحصیلی یکی از راه های ورود سریع به استرالیا می باشد. سیستم نوین آموزشی، وجود دانشگاه های با رنکینگ بالای جهانی، امکان آشنایی با بازار کار تخصصی و ویزای کار پس از تحصیل سالانه دانشجویان زیادی را جذب دانشگاه های این کشور می کند. متقاضیان مهاجرت تحصیلی به استرالیا می توانند با توجه به شرایط خود برای  اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز آموزشی استرالیا اقدام کنند. این افراد پس از دریافت پذیرش از این موسسات می توانند با جمع آوری مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی استرالیا، در این خصوص اقدام کنند. ویزای تحصیلی استرالیا به نام ویزای ساب کلاس 500 نام گذاری شده است.

ویزای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از ویزاهای ورود سریع به استرالیا می باشد. ویزای توریستی استرالیا به نام ویزای ساب کلاس 600 استرالیا شناخته شده است. ویزای توریستی استرالیا با اهداف گردشگری، دیدار اقوام و بازدید تجاری از استرالیا تهیه و تنظیم شده است.

ویزای همراه استرالیا

یکی از راه های مهاجرت به استرالیا، مهاجرت از راه تحصیل در موسسات و دانشگاه های این کشور می باشد. متقاضیانی که برای پذیرش تحصیلی در این کشور اقدام می کنند می توانند به صورت همزمان همراهی خانواده خود را نیز داشته باشند. همسر و فرزندان این افراد می توانند با دریافت ویزای همراه استرالیا به همراه دانشجو وارد این کشور شوند.

ویزای ازدواج استرالیا

افرادی که نامزد و یا همسر آنها شهروند (سیتیزن) و یا دارای اقامت دائم استرالیا باشد می توانند از این طریق برای اخذ اقامت استرالیا اقدام نمایند. ویزای ازدواج استرالیا در ابتدا بصورت ویزای موقت صادر می شوند. ویزای نامزدی موقت به مدت 9 ماه و ویزای ازدواج موقت به مدت 2 سال اعتبار دارد. شریک و اسپانسر متقاضی باید توانایی تامین و پشتیبانی از نیازهای اولیه او را در طول مدت ویزای موقت استرالیا داشته باشد.

ویزای کارآفرینی استرالیا

ویزای کارآفرینی استرالیا یکی از ویزاهای محبوب مالکین کسب و کار می باشد. افرادی که دارای تجربه و مهارت در راه اندازی بیزینس می باشند می توانند با در نظر گرفتن شرایط ویزای کارآفرینی استرالیا، برای مهاجرت و اخذ اقامت استرالیا اقدام کنند. ویزای کارآفرینی استرالیا که تحت عنوان ویزای ساب کلاس 188 نیز شناخته شده است، در ابتدا اقامت موقت 4 ساله برای با افراد واجد شرایط را فراهم می کند.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری یکی از راه های اخذ اقامت استرالیا می باشد. کشور استرالیا جهت تامین اهداف اقتصادی و کارآفرینی خود برنامه ای متنوع سرمایه گذاری را طراحی و تنظیم نموده است. افراد واجد شرایط می توانند با تشکیل پرونده برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا جهت مهاجرت به استرالیا به همراه خانواده اقدام کنند. مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری مناسب مالکین صنایع و  کسب و هارهای موفق می باشد. افرادی که در خصوص مدیریت و راه اندازی بیزینس تجربه موفقی داشته باشند می توانند از طریق سرمایه گذاری در استرالیا جهت اخذ اقامت این کشور اقدام کند.

خدمات موسسه مهاجرت استرالیا یوکن

موسسه مهاجرتی یوکن با سالها تجربه موفق در پرونده های ویزای کاری استرالیا، سرمایه گذاری، ویزای تحصیلی و توریستی استرالیا آماده ارائه خدمات مهاجرتی و اقامتی استرالیا است. متقاضیان می توانند با مراجعه به وب سایت موسسه یوکن به آدرس ucanemigrate.com و تماس از طریق تلفن های درج شده در آن، جهت دریافت مشاوره و ارزیابی شرایط خود اقدام کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: رپورتاژ آگهی ویزای استرالیا مهاجرت به استرالیا مهاجرت تحصیلی به استرالیا ویزای توریستی استرالیا ویزای توریستی استرالیا مهاجرت به استرالیا سرمایه گذاری ویزای تحصیلی اقدام کنند اخذ اقامت ویزای کار مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۷۶۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند

وزیر امور خارجه آلمان در دیدار با همتای استرالیایی خود در شهر آدلاید این کشور از تمایل برلین برای تقویت همکاری های تسلیحاتی با این کشور خبر داد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، آنالنا بائربوک، وزیر امور خارجه آلمان در دیدار با همتای استرالیایی خود پنی وانگ در آدلاید استرالیای جنوبی اعلام کرد که مایل است همکاری تسلیحاتی با این کشور را بیشتر گسترش دهد. با این حال وی پس از این دیدار از هیچ پروژه خاصی نامی نبرد.

بائربوک گفت: همکاری تسلیحاتی بین آلمان و استرالیا تنگاتنگ است و ما می‌خواهیم آن را بیشتر تعمیق کنیم. وی با توجه به تهدیدات روسیه برای اروپا و چین برای استرالیا اضافه کرد، هر دو کشور در نهایت در شرایطی قرار دارند که باید موقعیت‌های خطرناک مشابهی را مد نظر قرار دهند.

بائربوک با بازدید از کارخانه کشتی سازی آزبورن بر تمایل به همکاری در بخش تسلیحات تاکید کرد. در آنجا، شرکت Lürssen مستقر در برمن در حال ساخت شش قایق گشتی برای نیروی دریایی استرالیا است که وزیر امور خارجه آلمان نگاهی به یکی از آنها انداخت. یکی دیگر از پروژه های فانوس دریایی آلمان-استرالیا در بخش تسلیحات، تولید 123 تانک باکسر توسط راین متال در استرالیا است: این تانک ها قرار است بین سال های 2025 تا 2030 به بوندسوهر تحویل داده شوند.

هفته آینده، ناو «بادن-وورتمبرگ» و یک کشتی تدارکاتی برای یک ماموریت آموزشی چند ماهه به سمت اقیانوس آرام حرکت خواهند کرد. این اقدام همچنین بیانگر علاقه سیاست امنیتی فزاینده آلمان در منطقه هند و اقیانوس آرام است که در آن چین به طور فزاینده ای نسبت به همسایگان خود تهاجمی می شود. جمهوری خلق چین در این منطقه بر سر سرزمین های دریایی با کشورهای همسایه مانند ویتنام، مالزی و فیلیپین اختلاف دارد.

وزیر امور خارجه آلمان این احتمال را رد نکرد که ناوچه بادن-وورتمبرگ همچنین در ماموریت آتی خود در اقیانوس آرام از تنگه تایوان عبور کند. این مقام آلمانی در جریان سفر خود به نیوزلند گفت که مسیر این کشتی جنگی و کشتی تدارکاتی از قبل اعلام نخواهد شد. با این حال، او تاکید کرد که "حق عبور مسالمت آمیز" در مورد تنگه تایوان نیز اعمال می شود.

وی گفت: همان قوانین در آنجا اعمال می شود که در تمام مناطق دریایی مشابهی که کشتی های ما و سایر کشتی ها در آن تردد می کنند وجود دارد. ماموریت آموزشی این دو کشتی بر همین اساس انجام می شود.

ناوچه بادن-وورتمبرگ و تامین کننده گروه عملیاتی فرانکفورت آم ماین از سه شنبه آینده سفری به دور دنیا را آغاز خواهند کرد که طی آن از طریق کانال پاناما وارد اقیانوس آرام خواهند شد و سپس از دریای چین جنوبی نیز عبور خواهند کرد. قبلاً یک مأموریت مشابه از اوت 2021 تا فوریه 2022 وجود داشت. در آن زمان ناوچه بایرن در مانورهایی با متحدان آن زمان شرکت کرد، اما از عبور از اطراف تایوان اجتناب کرد.

عبور از تنگه تایوان می تواند به عنوان یک اقدام تحریک آمیز علیه چین تلقی شود. جمهوری خلق چین مدعی جمهوری دموکراتیک تایوان به عنوان قلمرو خود است. دولت مرکزی پکن در تلاش برای "اتحاد مجدد" با این جزیره است و بارها تهدید به حمله کرده است.

علیرغم تهدیدهای چین، ایالات متحده آمریکا، بریتانیا و فرانسه به طور منظم در تنگه بین تایوان و چین حضور نظامی دارند. ژی وی شیه، نماینده تایوان در آلمان اخیراً در مصاحبه با خبرگزاری آلمان خواستار این شد که ناوچه بادن-وورتمبرگ از این الگو پیروی کند. او گفت: «ناامیدکننده» بود که در ماموریت قبلی بایرن چنین نبود.

وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا هم در جریان این دیدار تعهد آلمان در منطقه هند و اقیانوس آرام را ستایش کرد. وی گفت: ما از شیوه اعمال نفوذ آلمان در جهان و منطقه خود استقبال می کنیم. استرالیا در تلاش است تا مشارکت اقتصادی و همچنین استراتژیک قوی تری با آلمان داشته باشد.

استرالیا ششمین کشور بزرگ جهان است، اما با حدود 26 میلیون نفر جمعیت نسبتاً کمی دارد. این کشور یکی از اعضای گروه G20 از قدرت های اقتصادی پیشرو است، به طور منظم در اجلاس سران G7 شرکت می کند و با وجود فاصله، از اوکراین در نبرد خود علیه روسیه با تحویل تسلیحات حمایت می کند.

استرالیا اولین ایستگاه در سفر یک هفته ای وزیر امور خارجه آلمان به منطقه هند و اقیانوس آرام بود. عصر جمعه (به وقت محلی) وی به اوکلند در نیوزیلند پرواز کرد. روز یکشنبه، بائربوک قبل از بازگشت به آلمان در روز سه شنبه به فیجی با بیش از 300 جزیره در اقیانوس آرام جنوبی می رود.

آلمان روسیه را به حمله سایبری به حزب صدر اعظم متهم کردآلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آلمان همکاری‌های تسلیحاتی با استرالیا را تقویت می‌کند
  • نماهنگ/شریک جرم
  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • قیمت تعمیر انواع مبل
  • ارتباط بلوتوثی شبکه هابل با یک ماهواره برای اولین بار
  • بازداشت ۴۵ نفر به دلیل اعتراض به قانون ضد مهاجرتی سوناک
  • شبکه هابل برای اولین بار با یک ماهواره ارتباط بلوتوثی برقرار می‌کند
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • در زندگی قرآنی، گمراهی راه ندارد