Web Analytics Made Easy - Statcounter

آشنایی با مفهوم مهاجرت

به‌طور کلی مهاجرت (Migration) به معنای ترک محل زندگی برای اقامت در منطقه‌، شهر یا کشوری دیگر است. مهاجرت می‌تواند به‌صورت دائمی، موقتی یا فصلی باشد. یکی از جنبه‌های مهم مهاجرت در دنیای امروز، نیت مهاجرت است؛ بر این مبنا مهاجرت می‌تواند با یکی از دلایل اقتصادی، اجتماعی و سیاسی یا برای یافتن شرایط بهتر برای زندگی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر صورت مهاجرت یکی از پدیده‌های زندگی امروزی و تصمیمی مهم است که شناخت کافی درباره آن بسیار اهمیت دارد.

انواع روش‌های مهاجرت

یکی دیگر از روش‌های تقسیم‌بندی مهاجرت در دنیای امروز، دسته‌بندی آن براساس دلیل اصلی مهاجرت است که برای هرکدام از آن‌ها قوانین و روش‌های گوناگونی وجود دارد. هر فردی با توجه به توانمندی‌ها، دانش، مهارت‌ها، استعداد و شرایط مالی و خانوادگی می‌تواند به یکی از این روش‌ها اقدام به مهاجرت کند:

مهاجرت تحصیلی مهاجرت کاری مهاجرت از راه تولد مهاجرت از راه ازدواج مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری مهاجرت از طریق پناهندگی کشورهای مهاجرپذیر

بسیاری از کشورهای دنیا با شرایط و قوانین گوناگون اقدام به پذیرش مهاجران می‌کنند. متقاضیان مهاجرت نیز براساس روش و دلایل مهاجرت، کشورهای گوناگونی را مقصد مهاجرت قرار می‌دهند. برای مثال افرادی که به‌دنبال مهاجرت تحصیلی هستند، کشورهایی را مقصد مهاجرت قرار می‌دهند که دارای معتبرترین دانشگاه‌ها در سطح بین‌المللی باشند.

از سوی دیگر بسیاری از افراد که قصد مهاجرت دائمی یا موقتی دارند کشورهایی را مقصد مهاجرت قرار می‌دهند که شرایط مطلوبی از نظر کیفیت و امکانات زندگی داشته باشند. براساس گزارش‌های جهانی توسعه انسانی سازمان ملل، بهترین کشورها از نظر کیفیت زندگی و میزان امید به زندگی برای مهاجران عبارتند از:

کانادا سوئیس سوئد استرالیا آلمان آمریکا نروژ دانمارک هلند فنلاند فرانسه انگلیس مزایای کلی انواع مهاجرت

مهاجرت باعث آشنایی و تاثیرپذیری فرهنگ‌های گوناگون از یکدیگر می‌شود. افرادی با اندیشه‌ها، رسوم و سبک‌های زندگی متنوع در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند و با ایده‌های جدید، هنرهای جدید و توانایی‌های یکدیگر آشنا می‌شوند. مهاجرت به‌طور کلی همچنین باعث ایجاد فرصت‌های بیشتر برای کار، تحصیل، فعالیت‌های هنری، فرهنگی و اقتصادی می‌شود. در ادامه با مزایای کلی انواع مهاجرت آشنا می‌شویم.

مزایای مهاجرت تحصیلی

مهاجرت تحصیلی یکی از بهترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت است. در این روش شما باید از یکی از دانشگاه‌های معتبر بین‌المللی، پذیرش تحصیلی بگیرید و یا در آزمون‌های آن دانشگاه نمره قبولی کسب کنید. برخی از مزایای مهاجرت تحصیلی عبارتند از:

استفاده از امکانات و تجهیزات عالی دانشگاهی بهره‌مندی از استادان برجسته تجربه زندگی در کشوری دیگر امکان کار همراه با تحصیل یادگیری یک یا چند زبان جدید ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور مبدا یا مقصد مهاجرت برخورداری از رزومه تحصیلی بهتر امکان اخذ اقامت بعد از تحصیل امکان بازدید از جاذبه‌های گردشگری در کشورهای مختلف مزایای مهاجرت کاری

مهاجرت کاری عموما با هدف یافتن شغل بهتر با درآمد بیشتر و برخورداری از رفاه مادی و اجتماعی است. از سوی دیگر روش مهاجرت کاری، به سرمایه کمتری نسبت به روش‌های مهاجرت تحصیلی و مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری نیاز دارد. شما می‌توانید از طریق دعوتنامه کاری یا تخصص کاری از روش مهاجرت کاری استفاده کنید. از مزایای مهاجرت کاری می‌توان به این موارد اشاره کرد:

یافتن شغل و درآمد مطلوب افزایش مهارت‌های شغلی تجربه زندگی در کشورهای پیشرفته امکان اخذ اقامت دائم بعد از چند سال ایجاد رزومه کاری قوی مزایای مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری و کارآفرینی

یکی از روش‌های مهاجرت به کشورهای توسعه‌یافته یا درحال توسعه، مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری است. هر یک از کشورهای مقصد مهاجرت در این روش، قوانین متفاوت و میزان سرمایه‌گذاری متفاوتی را برای مهاجران در نظر می‌گیرند.

یکی از انواع این روش این است که دولت‌ها مبلغ معینی را برای اجرای برخی پروژه‌ها در نظر می‌گیرند و در ازای آن، به فرد سرمایه‌گذار، اقامت موقت می‌دهند. این مبلغ بعد از انجام پروژه به او بازگردانده می‌شود اما سودی به او تعلق نمی‌گیرد. روش دیگر، کارآفرینی یا ثبت شرکت است که براساس یک طرح توجیهی انجام می‌شود. برخی از مزایای این روش مهاجرت عبارتند از:

امکان استفاده از تسهیلات حمایتی دولتی با نرخ بهره پایین ساده بودن امکان دریافت اقامت دائم دریافت بیمه‌های بیکاری و بازنشستگی امکان تبادلات تجاری و بازرگانی با کشورهای دیگر شناخت بهتر نسبت به بازارهای گوناگون بین‌المللی عدم نیاز به مدرک زبان عدم نیاز به مدرک تحصیلی

چگونه یک مهاجرت موفق داشته باشیم؟

مهاجرت تصمیمی بسیار مهم است که می‌تواند تمامی وجوه زندگی یک فرد و خانواده او را تغییر دهد. این تغییر همیشه مثبت نیست، زیرا برخی افراد با تصمیم‌گیری‌های عجولانه و اتخاذ روش‌های نادرست، در رسیدن به اهداف خود از مهاجرت شکست می‌خورند. به‌طور کلی مهم‌ترین اصل در زمینه انواع مهاجرت، تحقیق و بررسی بسیار در زمینه انواع روش‌های مهاجرت، آشنایی با قوانین مهاجرت، شرایط و مدارک مورد نیاز و بهره‌مندی از دانش مشاوران حرفه‌ای مهاجرت است.

اگر شما هم در زمره افرادی هستید که برای تجربه زندگی بهتر می‌خواهید یکی از روش‌های مهاجرت را انتخاب و برای آن اقدام کنید، ما تماس با مشاوران موسسه مهاجرتی صباپلن را به شما پیشنهاد می‌کنیم. موسسه حقوقی و مهاجرتی صباپلن با تیمی مجرب از مشاوران متخصص آماده ارائه خدمات مشاوره در زمینه‌های مختلف مهاجرت کاری، تحصیلی و سرمایه‌گذاری و ثبت شرکت است. با صباپلن، مهاجرتی آگاهانه و موفق را تجربه کنید.

منبع: فردا

کلیدواژه: مهاجرت مهاجرت تحصیلی مزایای مهاجرت مهاجرت از طریق سرمایه گذاری روش های مهاجرت مزایای مهاجرت مهاجرت تحصیلی مقصد مهاجرت مهاجرت کاری روش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۲۰۱۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای ظهر پنج شنبه در دیدار با کارگران هرمزگانی ضمن تبیین نگاه دقیق دین مبین اسلام به موضوع کار و کارگر اظهار داشت: نفس کار و تولید در دین اسلام از ارزش والایی برخوردار است و بیکاری، کم‌کاری و سستی در این الهی مذمت شده است.

وی با اشاره به خطرات کم رنگ شدن فرهنگ کار و تلاش در جامعه افزود: کنار گذاشته شدن کار و تلاش در جامعه آهنگ توسعه و پیشرفت را از بین می‌برد و منجر خواهد شد که با گسترش فقر در جامعه زندگی‌های عزتمندانه نیز از بین بروند.

محسنی اژه‌ای، کار، تولید و تولید ثروت را عوامل اصلی توسعه، عزت و استقلال کشور معرفی و بیان کرد: دوری گزینی از کار و تلاش می‌تواند استقلال سیاسی جامعه و حتی فرهنگ و اعتقادات مردم را خدشه دار کند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به توجه ویژه رهبر معظم انقلاب در نامگذاری سال‌ها به موضوعات اقتصادی عنوان‌کرد: اگر بخواهیم شعار امسال را که جهش تولید با مشارکت مردم است را محقق کنیم یکی از نیروهای فعال و تأثیر گذار برای تحقق این مهم جامعه بزرگ کارگری است.

وی با بیان اینکه کارگران و خانواده‌هایشان درصد قابل توجهی از جمعیت کشور را تشکیل می‌دهند، گفت: کارگران سهم بزرگی در تحقق شعار سال دارند و باید به جایگاه این قشر در جامعه بیش از پیش توجه شود چرا که کارگر هم به لحاظ عقلی و هم به لحاظ توصیه‌های رسیده از سوی بزرگان دین در جایگاه رفیعی قرار دارند.

ضرورت تضمین امنیت شغلی کارگران

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای، عنوان‌کرد: باید برای کارگران شرایط ارتقای شغلی نیز دیده شود و همه کارگران بیمه شده و از حقوق بازنشستگی برخوردار شوند و امنیت شغلی برای کارگران تضمین شود.

وی تصریح کرد: سوالات مهمی در خصوص حقوق کارگران وجود دارد؛ از جمله آنکه آیا بستری برای ارتقای شغلی، علمی و حرفه‌ای کارگران ساده فراهم آمده است؟ آیا چنانچه برای یک کارگر در نخستین سال‌های کار، مشکلی جسمی ایجاد شود، آیا تدابیر حمایتی برای او اتخاذ می‌شود؟ باید چه رابطه‌ای میان کارگر و کارفرما باشد که امنیت شغلی کارگر تأمین شود؟ چنانچه بنگاهی تولیدی، تعطیل شد، آیا اقدامات حمایتی از کارگران آن بنگاه به عمل می‌آید؟

رئیس عدلیه تاکید کرد: حکومت به معنای عام کلمه وظایف و مسئولیت‌هایی را در قبال کارگران بر عهده دارد؛ از جمله آنکه باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند؛ باید کارگران بدانند که کمیته‌ها و کمیسیون‌های مخصوصی در اداره‌های کار، ویژه کارگران وجود دارد و یکی از اعضای این کمیسیون‌ها، نماینده قوه قضائیه است؛ باید کارگران بدانند که مرجع تجدید نظر پیرامون برخی تصمیمات کمیسیون‌های کارگری، دیوان عدالت اداری است که زیر نظر قوه قضائیه است.

رئیس دستگاه قضا، با تاکید بر لزوم شناسایی عوامل مؤثر در امنیت شغلی کارگران گفت: قانون برای رسیدگی به اختلافات بین کارگر و کارفرمایان مرجعی را پیش‌بینی کرده است که یکی از اعضای آن کمیسیون نیز جزو قضات قوه قضائیه است اما کارکرد این کمیسیون به درستی برای مردم تبیین نشده است و این وظیفه حاکمیت است که این کمیسیون و نحوه فعالیت آن را به اطلاع مردم برساند.

وی، مسکن را یکی از مهم‌ترین موضوعات اصلی و پر هزینه در سبد خانوار دانست و اظهار کرد: امروز با حقوق کارگری و حتی حقوق قضائی امکان تهیه مسکن وجود ندارد و وظیفه اصلی حکومت این است که راه‌های صاحب مسکن شدن برای مردم را باز کند تا مردم بتوانند به مسکن متعارف که در قانون اساسی نیز پیش بینی شده است دست پیدا کنند.

محسنی اژه‌ای بیان کرد: لازم است مشکلاتی که در استان هرمزگان مربوط به قوه قضائیه می‌شود احصا شده و تحویل رئیس کل دادگستری استان شود.

وی خاطرنشان‌کرد: مشکلات احصا شده توسط رئیس کل دادگستری استان پیگیری و حل خواهد شد و چنانچه از اختیارات وی خارج بود با تفویض اختیارات یا به صورت پیگیری شخصی دنبال خواهد شد.

کد خبر 6095145

دیگر خبرها

  • آموزش نمادین رای گیری با صندوق مکانیزه الکترونیکی در سیمرغ
  • علی ربیعی: حدود 5 میلیون نفر در دانشگاه‌ها در حال تحصیل هستند/ رابطه معناداری بین رشته‌های تحصیلی و فرصت‌های شغلی موجود وجود ندارد/ بخش اعظمی از جمعیت فعال تحصیل کرده، دچار نوعی فاصله بین وضع موجود و انتظار از زندگی شده‌اند
  • ژاوی بدل خودش را به بارسلونا می‌آورد!
  • حاکمیت باید کارگران را با حقوق خود آشنا کند
  • سردار آزمون رخ به رخ غول آشنا
  • با سریع ترین روش های کاهش وزن آشنا شوید
  • بررسی یک خواب پرطرفدار؛ در طول روز چرت بزنیم یا نه و چقدر؟
  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • توانایی پرداخت مزایای کارگران شهرداری دهدشت فراهم نیست
  • پیام تشکر بابت تبریک روز معلم