Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-04@18:39:01 GMT

انواع روش‌های مهاجرت حتی بدون داشتن مدرک زبان

تاریخ انتشار: ۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۸۴۰۱۵

انواع روش‌های مهاجرت حتی بدون داشتن مدرک زبان

هر ساله، میلیون‌ها نفر در سراسر جهان برای کار، تحصیل یا ساختن زندگی بهتر، به دیگر کشورها مهاجرت می‌کنند. کشورهای آمریکا، آلمان، عربستان، روسیه و انگلیس، به‌ترتیب بیش‌ترین مهاجرین را در خود جای داده‌اند؛ از طرفی آمریکا، کانادا، انگلیس و استرالیا، به‌ترتیب، بیش‌ترین دانشجویان خارجی را پذیرش کرده‌اند.

 روش‌های زیادی برای مهاجرت وجود دارد که در این میان، مهاجرت کاری و تحصیلی، از پرطرفدارترین اشکال آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بد نیست بدانید که حتی بدون مدرک زبان هم امکان مهاجرت به برخی کشورها از جمله استرالیا وجود دارد؛ برای این‌کار، کافی است تصمیم خود را بگیرید و مدارک لازم را تهیه کنید. برای آشنایی با راه‌های مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان، با ما همراه باشید.

انواع روش‌های مهاجرت

روش‌های متعددی برای مهاجرت وجود دارد که در ادامه، معمول‌ترین آن‌ها را به‌طور مختصر توضیح می‌دهیم:

مهاجرت کاری

شاید بتوان پیداکردن شغل مناسب را یکی از مهم‌ترین دلایل افراد برای مهاجرت دانست. کشورهای مختلف، طرح‌های متعدد ویزای کاری را به کارجویان پیشنهاد می‌کنند. برای مهاجرت کاری، در صورت داشتن تجربه و مهارت کافی، باید بتوانید شغل متناسب با مهارتتان را در کشور دیگر پیدا کنید؛ یعنی شرکت یا موسسه‌ای پیدا کنید که برای کاری که شما توان انجام آن را دارید، اعلام نیاز کرده باشد. سپس برای آن کار رزومه بفرستید و رزومه شما موردتأیید واقع شود.

پس از تأیید رزومه و ارائه مدارک موردنیاز، یک گواهی صادر می‌شود که با بردن آن گواهی به سفارت، می‌توانید برای ویزای کاری اقدام کنید؛ البته برخی کشورها مانند آلمان، یک ویزای موقت شش ماه به‌نام ویزای job seeker نیز ارائه می‌کنند که به کارجو فرصت می‌دهد تا در صورت داشتن تمکن مالی کافی، به‌مدت 6 ماه در آن کشور به‌دنبال کار بگردد.

 

 

بهترین کشورها برای مهاجرت کاری

در جدول زیر، لیستی از 11 کشوری که آسان‌ترین شکل ویزای کاری را ارائه می‌دهند، مشاهده می‌کنید:

 

1

استرالیا و نیوزلند

2

هلند

3

کمبوجیه

4

آلمان

5

ایرلند

6

چین

7

سنگاپور

8

اکوادور

9

کره جنوبی

10

جمهوری چک

11

کانادا

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مهاجرت تحصیلی

یکی از ارزان‌ترین انواع روش‌های مهاجرت، اپلای تحصیلی است. در این شیوه مهاجرت، شما برای خواندن یک یا چند مقطع تحصیلی، در خارج از کشور اقدام می‌کنید و امکان گرفتن بورسیه تحصیلی را هم دارید. برای اپلای باید مراحل زیر را طی کنید:

1- انتخاب کشور مقصد و دانشگاه موردنظر در آن کشور و مطالعه شرایط اختصاصی دانشگاه

2- پیداکردن و یادداشت مهلت ثبت‌نام و هزینه پذیرش

3- انتخاب استاد راهنما در مقاطع ارشد و دکتری

4- آماده‌کردن مدارک اپلای و پرکردن فرم آن از سایت دانشگاه انتخابی و پرداخت هزینه یا فی اپلای

5- اقدام برای مصاحبه سفارت و گرفتن ویزای تحصیلی پس از دریافت پذیرش از دانشگاه

 

در اکثر مواقع، برای اپلای تحصیلی، نیازمند گرفتن مدارکی مانند مدارک زبان و... هستید. اپلای تحصیلی اگرچه راه آسانی برای مهاجرت است، اما برای همه امکان‌پذیر نیست و شرایط خاصی دارد که این شرایط از کشوری به کشور دیگر متفاوت هستند.

بهترین کشورهای برای اپلای تحصیلی

در جدول زیر، مهم‌ترین مقاصد تحصیلی دانشجویان بین‌المللی را به‌ترتیب تعداد دانشجوی خارجی پذیرفته‌شده، مشاهده می‌کنید:

 

ردیف

کشور

1

آمریکا

2

کانادا

3

انگلیس

4

استرالیا

5

فرانسه

6

روسیه

7

سوئیس

8

آلمان

9

نیوزلند

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مهاجرت با ویزای همراه

یکی دیگر از انواع روش‌های مهاجرت که شرایط نسبتاً آسانی هم دارد، مهاجرت با ویزای همراه است. ویزای همراه یا Dependent Visa، به بستگان درجه‌یک مانند همسر و فرزندان تعلق می‌‌گیرد و به آن‌ها اجازه می‌دهد تا در کشور مقصد، به فردی که پیش از آن اقامت کاری یا تحصیلی دریافت کرده است، بپیوندند. مهم‌ترین انواع ویزای همراه عبارت هستند از: ویزای همراه تحصیلی و ویزای همراه کاری. برای دریافت این ویزا، باید شرایط زیر را داشته باشید:

همسر یک فرد دارای ویزای تحصیلی یا کاری باشید. فرزند مجرد و زیر 21 سال یک فرد دارنده ویزای تحصیلی یا کاری باشید. فرد دارای ویزای تحصیلی یا کاری، تمکن مالی لازم را برای حمایت از شما داشته باشد.

در صورت تحقق شرایط فوق، می‌توانید با دریافت ویزای همراه، مهاجرت کنید. در بسیاری از کشورها می‌توانید با داشتن ویزای همراه، به‌صورت پاره‌وقت مشغول به تحصیل شوید یا در شرایطی خاص، اجازه کار نیز پیدا کنید.

ویزای سرمایه‌گذاری

ویزای سرمایه‌گذاری، یکی دیگر از انواع روش‌های مهاجرت به‌شمار می‌رود و به این صورت است که شما با داشتن مقدار سرمایه‌ای معین، می‌توانید با سرمایه‌گذاری در یک کشور یا ایجاد کسب‌وکار، اقامت موقت و یا دائم (بسته به نوع سرمایه‌گذاری و قوانین) آن کشور را دریافت کنید. میزان این سرمایه‌گذاری، برای هر کشوری متفاوت است و می‌تواند از 150 هزار تا 2.5 میلیون دلار متغیر باشد. در این نوع ویزا، شناخت کامل از شرایط اقتصادی کشور مقصد، اهمیت بسیار زیادی دارد.

 

 

مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان

عمدتاً وقتی صحبت از مهاجرت می‌شود، فردی را تصور می‌کنیم که حداقل به یک ‌زبان خارجی مسلط است؛ اما واقعیت این است که همیشه این‌چنین نیست. شما می‌توانید بدون داشتن مدرک زبان نیز برای مهاجرت اقدام کنید؛ برای نمونه مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان نیز تحت شرایط خاصی امکان‌پذیر است.

در ادامه، روش‌های مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان را به‌صورت مختصر شرح می‌دهیم:

ویزاهای مهاجرت به استرالیا با حمایت خانواده: برای گرفتن ویزای همراه، نیازی به ارائه مدرک زبان نیست. مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان برای تحصیل: برخی مؤسسات، بدون مدرک زبان نیز دانشجو می‌پذیرند و خودشان دوره‌های اختصاصی زبان را برای آن‌ها برگزار می‌کنند. برخی از انواع ویزای کار یا سرمایه‌گذاری: مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان، برای سرمایه‌گذاری و همچنین انجام برخی مشاغل مانعی ندارد. سخن آخر

در این مقاله، انواع روش‌های مهاجرت شامل مهاجرت کاری، تحصیلی، سرمایه‌گذاری، مهاجرت با ویزای همراه و ویزای پناهندگی را شرح دادیم. از بین روش‌های مختلف مهاجرت، شاید آسان‌ترین راه، مهاجرت با ویزای همراه باشد که جز تمکن مالی شخص دعوت‌کننده ،چیزی متوجه شما نیست. در صورت داشتن پول کافی نیز، بهترین شیوه مهاجرت ، مهاجرت با سرمایه‌گذاری است.

مهاجرت کاری، بسیار ایده‌آل و مهاجرت تحصیلی، ارزان‌ و پرطرفدار است. همان‌طور که گفتیم، مهاجرت به استرالیا بدون مدرک زبان نیز امکان‌پذیر است و برای این‌کار، چند گزینه مختلف پیش‌روی شما قرار دارد.

 

*** این مطلب در سرویس گزارش آگهی منتشر شده و تبلیغاتی می باشد؛ لذا جماران هیچ توصیه در رابطه با انجام فعالیت فوق ندارد.

منبع: جماران

کلیدواژه: افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا انواع روش های مهاجرت افغانستان سهام عدالت لیگ برتر لیگ قهرمانان مقدماتی جام جهانی واردات خودرو ویروس کرونا انواع روش های مهاجرت ویزای تحصیلی سرمایه گذاری اپلای تحصیلی برای مهاجرت مهاجرت کاری ویزای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۴۰۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا،گرفتن ویزای دانشجویی اروپا دروازه‌ای به سوی یک سفر تحول آفرین است که مملو از فرصت‌های آموزشی، شغلی و فرهنگی است. شما با داشتن ویزای تحصیلی می‌توانید در مهد علم و دانش غوطه ور شوید و از بهترین دانشگاه‌های اروپا مدرک معتبر بگیرید. شما با تحصیل در کشورهای اروپایی نه تنها در یک سیستم آموزشی قوی تحصیل می‌کنید، بله تجربه فوق العاده‌ای از زندگی در قاره سبز به دست خواهید آورد؛ اما گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟ در این بررسی به این سوال پاسخ کاملی می‌دهیم.

مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا

اخذ ویزای دانشجویی اروپا شامل چند مرحله مختلف است که شاید بسته به کشور و دانشگاه مورد نظر متفاوت باشد؛ اما در اکثر موارد مراحل دریافت ویزای تحصیلی اروپا برای کشورهای گوناگون مشابه است. ابتدا باید از دانشگاه مورد نظر خود در کشور مقصد پذیرش بگیرید و سپس برای ویزا اقدامات لازم را انجام دهید. در ادامه به مراحل گرفتن ویزای دانشجویی اروپا با جزئیات بیشتر اشاره می‌کنیم:

1- از دانشگاه مورد نظر خود پذیرش بگیرید

شما نمی‌توانید برای ویزای دانشجویی درخواست دهید تا زمانی که از دانشگاهی در اروپا نامه پذیرش نگرفته‌اید. برای اخذ پذیرش باید ابتدا کشور مقصد خود را انتخاب کنید. سپس دانشگاه‌های آن کشور را از نظر اعتبار، امکانات آموزشی، رشته‌های تحصیلی و مقدار شهریه بررسی کنید. شرایط و مدارک مورد نیاز برای پذیرش را در وبسایت رسمی دانشگاه مطالعه کنید. شرایط اصلی برای پذیرش شامل ارائه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریزنمرات، گواهی مهارت زبان و تمکن مالی هستند.

مدارک ضروری نیز شامل توصیه نامه، انگیزه نامه، رزومه تحصیلی، پاسپورت معتبر، عکس به اندازه پاسپورتی و سایر موارد خواهند بود. برای مثال، تحصیل در فرانسه و گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های این کشور به مدرک مهارت زبان فرانسوی از طریق آزمون TEF یا TCF دارد. بعد از این که شرایط لازم را داشتید و مدارک لازم را ارسال کردید، باید منتظر نامه پذیرش باشید. اگر دانشگاه به درخواست شما جواب پاسخ مثبت داد، حالا باید برای ویزای دانشجویی اروپا اقدام کنید.

2- نوع ویزای دانشجویی را مشخص کنید

نوع ویزای مورد نیاز شما به ملیت و طول دوره تحصلیتان بستگی دارد. دانشجویان اتحادیه اروپا برای تحصیل در یکی دیگر از کشورهای عضو شینگن نیازی به ویزا ندارند، اما دانشجویان غیر اتحادیه اروپا که قصد دارند کمتر از 90 روز تحصیل کنند، معمولاً باید برای ویزای دانشجویی شینگن کوتاه مدت درخواست دهند. برای دوره‌های بیش از 90 روز نیاز به ویزای دانشجویی طولانی مدت است. برخی از کشورها نیز برای دوره‌های زبان یا برنامه‌های تحقیقاتی ویزاهای خاصی دارند و برخی از ملیت‌ها ممکن است از ویزا برای برخی از کشورهای اتحادیه اروپا معاف باشند.

اتحادیه اروپا از کشورهای مختلف زیادی تشکیل شده است و هر کشور فرآیند درخواست ویزا و شرایط لازم را برای ویزای تحصیلی بلندمدت خود ارائه می‌دهد، بنابراین گام بعدی تحقیق در مورد شرایط خاص ویزا برای کشوری است که در آن تحصیل خواهید کرد. دانشگاه انتخابی خود یا سفارت کشوری که قصد تحصیل دارید را بررسی کنید. مهم است که تحقیقات خود را زودتر انجام دهید تا مطمئن شوید که زمان کافی را برای آماده کردن درخواست خود دارید.

3- مدارک مورد نیاز را جمع آوری کنید

مدارکی که باید برای درخواست ویزای دانشجویی خود ارائه دهید، بسته به کشوری که برای آن درخواست می‌دهید متفاوت است. با این حال، اکثر کشورها به مدارک زیر نیاز دارند:

پاسپورت معتبر مدارک تحصیلی مدارک شناسایی نام پذیرش دانشگاه گواهی تمکن مالی بیمه تحصیل در خارج از کشور گواهی سابقه کیفری گواهی پزشکی رسید پرداخت هزینه‌های ویزا

همچنین ممکن است لازم باشد مدارک دیگری مانند مدرک مهارت زبان را نشان دهید. برای دریافت ویزای دانشجویی باید مدرکی ارائه دهید که نشان دهد از حمایت مالی کافی برای پوشش هزینه‌های زندگی و شهریه خود در حین تحصیل در اروپا برخوردار هستید. مقدار مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در هر کشور متفاوت از دیگری است که اغلب به تاییده بانکی برای موجودی کافی حساب یا گردش حساب در 6 ماه گذشته نیاز دارد. در ادامه به مبلغ مورد نیاز برای تمکن مالی در چند کشور اروپایی اشاره می‌کنیم:

آلمان: 11208 یورو در سال ایرلند: 7 هزار یورو در سال اسپانیا: 7200 یورو در سال سوئد: 9450 کرون در ماه (حدود 845 یورو در ماه)

4- درخواست ویزای خود را ارسال کنید

روند درخواست ویزای دانشجویی می‌تواند بسیار طولانی باشد، بنابراین مهم است که حداقل 6 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی خود برای ویزا اقدام کنید. پس از جمع آوری تمام مدارک مورد نیاز می‌توانید روند درخواست ویزا را آغاز کنید که معمولاً شامل پر کردن فرم درخواست آنلاین و ارسال آن به همراه مدارک مورد نیاز به سفارت یا کنسولگری کشوری است که در آن قصد تحصیل دارید. همچنین ممکن است به مصاحبه با افسر سفارت نیاز باشد که باید برای این کار قرار ملاقات رزرو کنید. برای مثال، اگر قصد تحصیل در انگلستان را دارید باید از طریق دفتر شرکت vfs global اقدام کنید. این دفتر از سوی سفارت انگلیس برای پیگیری کارهای ویزا در تهران فعالیت می‌کند.

5- منتظر بمانید تا ویزای شما پردازش شود

پس از ارسال درخواست ویزای دانشجویی اروپا باید منتظر بمانید تا مدارک شما بررسی شوند. زمان پردازش بسته به کشور مقصد متفاوت است، اما شاید چند هفته تا چند ماه طول بکشد. پس از تایید ویزا، سفارت یا کنسولگری به شما اطلاع می‌دهد و می‌توانید ویزای خود را شخصاً در زمان مقرر دریافت کنید یا اینکه برای شما پست شود.

6- برای ثبت نام به مقامات محلی مراجعه کنید

تاریخ اعتبار ویزای دانشجویی شما از اولین زمان ورود و تا روزی است که باید کشور را ترک کنید. مطمئن شوید که خیلی زودتر از تاریخ ورود به کشور مقصد وارد نمی‌شوید، زیرا اجازه ورود نخواهید داشت. پس از ورود، معمولاً باید در دفاتر مقامات محلی جهت ثبت نام مراجعه کرده تا به صورت قانونی در کشور تحصیل و زندگی کنید. ثبت نام در مقامات محلی در چند کشور اروپایی مختلف به شرح زیر است:

آلمان: باید به اداره ثبت محل سکونت (Einwohnermeldeamt) بروید و برای اجازه اقامت در اداره ثبت نام خارجیان (Ausländerbehörde) ثبت نام کنید. ایرلند: برای دریافت اجازه اقامت باید در دفتر خدمات مهاجرت و تابعیت ایرلند (INIS) ثبت نام کنید. اسپانیا: برای دریافت کارت اجازه اقامت باید در ایستگاه پلیس محلی (Comisaría de Policía) ثبت نام کنید. سوئد: برای دریافت شماره هویت شخصی سوئدی و دریافت کارت اجازه اقامت باید در اداره مالیات سوئد ثبت نام کنید. برای گرفتن ویزای دانشجویی اروپا به کجا مراجعه کنیم؟

دریافت ویزای دانشجویی اروپا می‌تواند کار دشواری به نظر برسد، اما با پیروی از قوانین و انجام مو به مو مراحل این فرآیند آسان خواهد بود. به یاد داشته باشید که برای اخذ پذیرش و ویزای تحصیلی زوداز موعد اقدام کنید، زیرا شروع ترم دانشگاه‌ها مهلت مشخص دارند. برای اینکه بتوانید مراحل گرفتن ویزای دانشجوی اروپا را طبق قوانین کشور مقصد و با راحتی بیشتر انجام دهید، توصیه می‌کنیم «موسسه مهاجرتی زنگنه» را انتخاب کنید. این موسسه به دلیل داشتن مشاوران خبره و پرونده‌های موفق می‌تواند‌ به شما در رسیدن به آرزوهایتان کمک شایانی کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گرفتن ویزای دانشجویی اروپا چگونه است؟
  • مدت زمان اخذ ویزای توریستی دبی چقدر است؟
  • افزایش ۲ هزار نفری شرکت کنندگان در آزمون اعطای مدرک تحصیلی معادل به حافظان قرآن کریم در کشور
  • آزمون ارزیابی و اعطای مدرک تحصیلی به حافظان قرآن
  • رقابت ۲۶۱ نفر در آزمون اعطای معادل مدرک تحصیلی به حافظان قرآن کریم در گلستان
  • اعلام آمادگی دانشگاه مطرح ایرانی برای آموزش زبان فارسی به دانشجویان اخراجی آمریکا
  • افشای مدرک تحصیلی استاد همه‌چیزدان عرصه سیاست ایران | کدام دانشگاه درس خوانده است؟ +سند
  • گام به گام تا ویزای توریستی کانادا
  • افشای نمرات تحصیلی رائفی پور؛ نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی
  • افشای مدرک تحصیلی رائفی پور /نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی /معدل کارشناسی چند بود؟